nesebična pomoć

Taylor Swift odrekla se svojih osobnih čuvara, kakvih se ne bi posramila ni Tajna služba, kako bi zaštitila princa Harryja i Meghan Markle

28.09.2021 u 13:47

Bionic
Reading

Tjelohranitelji američke kantautorice viđeni su sa Meghan Markle i princ Harry tijekom njihovog boravka na Global Citizen Live eventu u Central Parku u New Yorku. Par je vozio bivši policajac NYPD-a u pedesetim godinama, poznat kao Jimmy koji je na čelu osiguranja Taylor Swift

Poznato je kako Taylor Swift ima tjelohranitelje kakvih se ne bi posramila ni Tajna služba. Nije još jasno je li samo 'posudila' Meghan Markle i princu Harryju svoje stražare ili su ih oni unajmili preko agencije. Dva čuvara viđena su u otmjenom hotelu Carlyle na Upper East Sideu svaki dan tijekom boravka para.

Vojvodu i vojvotkinju od Sussexa vozili su unaokolo i čuvali tjelohranitelji uključujući i visokog, ćelavog, bivšeg policajca NYPD-a koji je ujedno i šef sigurnosti slavne glazbenice koji je svojedobno imao je posla s progoniteljima i uljezom koji je u travnju ove godine ušao u njezin stan u njujorškoj četvrti Tribeca.

Osumnjičeni Hanks Johnson predao se policiji bez opiranja, a tom prilikom se otkrilo da je izdan nalog za njegovim uhićenjem jer se početkom travnja nije pojavio na sudu gdje mu se trebala odrediti kazna za prijestup iz listopada 2019. godine.

  • +4
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Drugi čuvar dodijeljen Harryju i Meghan nije viđen tako često s Taylor Swift. Bio je s njom na dodjeli VMA nagrada 2019. te je snimljen dok Swift ulazila u automobil. Daily Mail piše kako su mu uši uvijene što, navode, sugerira da je bio ragbi igrač ili boksač.

Inače, Meghan i Harry stigli su u srijedu u New York gdje su viđeni na piću u baru Carlylea. U četvrtak su s gradonačelnikom New Yorka Billom de Blasiom i njujorškom guvernerkom Kathy Hochul posjetili Svjetski trgovački centar prije nego su krenuli obići spomen obilježje 11. rujna.

Na festivalu Global Citizen Live nastupili su i brojni izvođači, Jennifer Lopez, Coldplay, BTS, Elton John, Billie Eilish, Kylie Minogue, Ed Sheeran i drugi, što nastupima uživo, što snimljenim nastupima iz drugih dijelova svijeta, a festival su otvorili Meghan i Harry govorom o ravnopravnosti kada je riječ o cijepljenju i važnosti isporuke cjepiva u siromašnije zemlje.