POVEST ĆE I DJECU

Ipak žele zakopati ratnu sjekiru: Princ Harry i Meghan Markle razmišljaju o Božiću u Londonu

23.09.2021 u 08:43

Bionic
Reading

Kako tvrdi stručnjakinja za kraljevsku obitelj i autorica kraljevskih biografija Katie Nicholl, princ Harry i Meghan Markle intenzivno razmišljaju da svoju djecu ovoga Božića odvedu u Veliku Britaniju, a sve kako bi pokušali popraviti narušene obiteljske odnose

U razgovoru za Closer, Katie Nicholl je rekla kako se još uvijek razmatra mogućnost dolaska princa Harryja i Meghan Markle, čime bi zapravo pokušali popraviti narušene obiteljske odnose nastale od trenutka kada su odlučili napustiti kraljevsku obitelj i odseliti u Ameriku.

Posljednji Božić koji su proveli u Velikoj Britaniji bio je onaj 2018., samo sedam mjeseci nakon njihovog vjenčanja, a nakon svega što se izdogađalo, samo se Harry, još dva puta, vraćao 'kući', dok Meghan od ožujka 2020. nije viđena na starom kontinentu.

  • +31
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Ukoliko se ta nagađanja o posjetu obistine, bila bi to i prilika da kraljica napokon upozna malenu Lilibet Dianu, koja je rođena u Los Angelesu i koju još nitko iz kraljevske obitelji nije imao priliku upoznati.

u opuštenom izdanju

[FOTO] Sportski duh kraljevskog dvora: Kate Middleton iznenadila outfitom i vještinama

Pogledaj galeriju

'Kada su Harry i Meghan odselili, jasno su dali do znanja da se neće odreći svog doma u Britaniji. Frogmore Cottage je još uvijek njihov, a plan im je odavno bio posjetiti Veliku Britaniju. Božić je za to idealna prilika, svi su puno opušteniji, a sve to moglo bi dovesti do poboljšanja obiteljskih odnosa', rekla je Nicholl.