zaljubljiva priroda

Ipak ima nekog novog: Taylor Swift ljubi poznatog glazbenika

04.05.2023 u 09:41

Bionic
Reading

Iako je tek prije nešto više od mjesec dana objavljena vijest da je Taylor Swift prekinula dugogodišnju vezu s Joeom Alwynom, izgleda da pjevačica više ne tuguje. Suze joj je obrisao frontmen grupe 'The 1975', a ovo nije prvi put da su zajedno

Poznata glazbenica poznata je diljem svijeta zbog svoje zaljubljive prirode, a zbog čega je često ismijavana na društvenim mrežama. I kao što se već nekoliko puta dogodilo, odmah nakon prekida veze Taylor Swift pronašla je utjehu u nekom novom. Ovaj put je riječ o Mattyju Healyju, gitaristu pop rock benda 'The 1975'.

33-godišnja Swift navodno je 'ludo zaljubljena' u glazbenika, a ljubavne iskre među njima pokazali su na njezinom koncertu u Nashvilleu ovog petka.

'Još je rano, ali čini se dobro. Prvi put su bili u vezi, vrlo kratko, prije gotovo deset godina, ali tajming jednostavno nije funkcionirao', otkrio je izvor za DailyMail.

S obzirom da su oboje glazbenici, u ovom bi odnosu moglo biti puno više međusobnog razumijevanja. I Matty i Taylor bili su na turneji proteklih nekoliko tjedana, tako da se njihov odnos većinom svodi na komuniciranje preko poruka. Ipak, izvor je otkrio da ona jedva čeka da ga ponovno vidi. Navodno će se Healy uputiti u Nashville na još jedan njezin koncert, što je samo još jedan pokazatelj kakvu podršku joj pruža.

S obzirom da su oboje vrlo sretni što su ponovno bliski, ne žele skrivati svoju vezu.

Izvor je objasnio: 'Oboje su silno ponosni i uzbuđeni zbog ove veze i, za razliku od Taylorine posljednje, koja je namjerno držana podalje od svjetla reflektora, ona želi 'posjedovati' ovu romansu, a ne je skrivati.'

  • +2
Taylor Swift, Joe Alwyn Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Međutim, mnogi će se začuditi jer je tek nedavno objavljena vijest o prekidu dugogodišnje veze Taylor Swift i Joea Alwyna, para o kojem se nije znalo puno te neki pretpostavljaju da je čak veza u nekom trenutku prerasla u nešto više. Kako su prošlog mjeseca stigle vijesti o razlazu Taylor i Joea, izvor je želio pojasniti da se kraj stare i početak nove veze nije bio u istom razdoblju.

'Taylor i Joe zapravo su se razišli još u veljači, tako da apsolutno nije bilo preklapanja', objasnio je izvor.

TOP 10

Forbes objavio listu najplaćenijih u svijetu zabave; Taylor Swift jedina je žena na popisu

Pogledaj galeriju