prizor koji se ne zaboravlja

Tatjana Dragović zapalila je Instagram golišavom fotografijom, obožavatelji su izvan sebe: 'Više ne znam koji kompliment dati'

17.10.2021 u 21:30

Bionic
Reading

Bivši top model sa zavidnom međunarodnom karijerom na svom Instagram profilu obožavtelje i vjerne pratitelje redovito obraduje fotografijama, a ovoga puta sve je ostavila bez riječi poziravši u grudnjaku

Tatjana Dragović, 43-godišnja bivša manekenka, redovito izaziva pomutnju na društvenim mrežama, a sad je ponovno zapalila Instagram i svoje obožavatelje ostavila bez riječi. Naime, Tatjana je na svom profilu objavila fotografiju na kojoj pozira odjevena u traperice, raskopčani sivi džemper te sivi grudnjak – doista prizor za pamćenje. Tatjana uz fotografiju nije ostavila nikakav komentar, no nije ni morala. Umjesto nje to su učinili njezini pratitelji kojima se ovaj prizor urezao u pamćenje.

'Lijepo, baš lijepo', 'Ima li što ljepše na ovom svijetu od tebe', 'Predivna', 'Zgodnica', 'Svima divna meni predivna', 'Još dugo dugo se neće roditi ljepša', 'Više ne znam koji kompliment dati,' bili su samo neki od brojnih.

Tatjana Dragović iza sebe ima uspješnu modnu karijeru, a ponosno nosi i titulu jedne od naših najuspješnijih manekenki. Premda se modelingom i manekenstvom ne bavi već nekoliko godina, a privatni život drži podalje od medija, na društvenim mrežama je aktivna, a njezine fotografije obožavatelje nerijetko ostave bez riječi.

  • +2
Tatjana Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL