oni su joj sve

Tatjana Cameron Tajči se raznježila: 'Majčinstvo je sveto, lijepo, teško, ispunjeno i strašno radosno'

03.12.2021 u 15:08

Bionic
Reading

Nnekada najpopularnija pjevačica domaćih prostora, koja je Hrvatsku na vrhuncu karijere zamijenila Amerikom nikada nije skrivala da su joj djeca najveći prioritet. U više je navrata dokazala da je pravi borac, a svoju je snagu, ali i talente prenijela i na svoju trojicu sinova

Tatjana Cameron Tajči više puta je s fanovima dijelila avoju intimu i isticala kako su djeca njezino najveće blago te kako im se divi što unatoč silnom talentu ostaju skromni. Sa sinovima Evanom, Danteom i Blaisom (koje je dobila u braku s pokojnim suprugom Matthewom Cameronom) živi u Franklinu nedaleko od Nashvillea.

'Ovi nevjerojatni mladići nekoć su bili bebe koje sam držala u naručju i uspavljivala. Sada shvaćam što mi je mama godinama pokušavala reći – kako je majčinstvo sveto, lijepo i teško, ispunjeno i strašno, radosno. Sve to prihvaćam i poštujem. U znak zahvalnosti i strahopoštovanja', opisala je pjevačica fotografiju na kojoj pozira sa svojim sinovima, a objavila ju je na Instagramu.

'Dante (20) studira Virtual and Immersive Reality na Savannah College of Art and Design. Dizajnirao je i ilustrirao omot za knjigu nakon što ju je pročitao. Oduševio me je njegov izbor leptira koji ostavlja iza sebe praznu kukuljicu kao trag procesa transformacije. Evan (18) je prva godina arhitekture na istom koledžu i nedavno je dizajnirao i lansirao Smile Inverted kapuljače da bi promovirao mentalno i emotivno zdravlje (evanamadeus.com). Blais (15) je drugi razred srednje i bavi se sviranjem u školskom orkestru, montažom i filmom. I on mi, kad stigne, pomogne izmontirati neki video', ispričala je za tportal.

Tajči je prije trideset godina pjesmom 'Hajde da ludujemo' pozivala sve na pjesmu i ples, i nije od onih glazbenika čija je aktivnost zamrla zbog pandemije. Umjesto toga omiljena pjevačica mnogih, putem društvenih mreža redovito promovira svoje glazbene uratke, a napisala je i knjigu koju je prevela i na hrvatski jezik.

  • +3
Tatjana Cameron Tajči Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL