NA DRUGOM IZDANJU FESTIVALA

Tarik Filipović stiže na Zagreb Beer Fest

08.05.2018 u 12:14

Bionic
Reading

Osim koncertnog Zagreb Beer Fest je dijela najavio i popratni festivalski sadržaj. Svakog dana Zagreb Beer Festa posjetitelji će moći igrati najzabavniju društvenu igru beer pong, dok će vikend biti rezerviran za SMART pub quiz kojeg će voditi najpopularnije domaće lice televizijskog kviza - Tarik Filipović

Popodnevni sati će u subotu 19. svibanj i nedjelju 20, svibanj na Zagreb Beer Festu biti rezervirani za sve ljubitelje pub kvizova. Zagreb Beer Fest ove godine predstavlja SMART pub quiz kojeg će voditi Tarik Filipović, najpopularnije lice TV kviza. Posebnost kviza će biti i jedinstveno ozračje nalik pikniku, s osiguranim dekicama na kojima će se prijavljeni timovi boriti za vrijedne nagrade, najavljeno je u priopćenju.

Prijave su moguće putem linka http://bit.ly/SMARTpubquiz ili na licu mjesta ako ostane mjesta - broj prijava je ograničen. Sudjelovanje na kvizu je besplatno za sve zainteresirane timove do 4 osobe.

ZBF beer pong ima malo drugačija pravila od ostalih, pa tako u igri sudjeluju dva igrača natječući se jedan protiv drugog. Pobjednik je onaj tko iz tri pokušaja pogodi više čaša za beer stolom te za nagradu osvaja jednako toliko bonova za pivo koliko je imao direktnih pogodaka. Vrlo važno pravilo ove igre je i dobna granica za ispijanje alkohola.

  • +9
Tarik Filipović Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Zagreb Beer Fest održat će se od 17. do 20. svibnja na već poznatoj lokaciji na Trgu Francuske Republike/Parku dr. Franje Tuđmana u centru Zagreba. Festival ove godine traje dan duže, a na Zagreb Beer Festu nastupaju Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Fischer-Z, Partibrejkers, Bojana Vunturišević, Kandžija & Gole žene, Irena Žilić, Nipplepeople, Porto Morto, Drvored, Vojko V, Markiz, Ischariotzky, The Miceks, Mnogi Drugi, Slow Motion Suicide i Peglica & Komandos.