STVOREN ZA OPUŠTANJE

'Tajni milijunaš' - romantična komedija čija će vas pozitiva jednostavno osvojiti

23.01.2023 u 07:55

Bionic
Reading

Naslovni tajni milijunaš Sean i zarazno šarmantna, ali također i neupitno gorljiva aktivistica Allison jedan su od najsimpatičnijih dokaza da ljubav ponekad uistinu ne bira ni mjesto ni vrijeme

Tajni milijunaš (Secret Millionare), američka romantična komedija iz 2018. godine nastala pod redateljskom palicom Michaela M. Scotta (Opasne laži, Gradić na obali mora, Najljepše doba godine), film je kao stvoren za opuštanje pred malim ekranom tijekom jedne od ovih dugih i hladnih zimskih večeri koje nas, čini se, neće tako brzo napustiti.

Ljubav prije svega

Sean Peyton (Steve Lund, nama zacijelo najpoznatiji kao Nick Sorrentino u horor seriji Bitten) nepopravljivo je bezbrižan te još nepopravljivije bogat mladić koji svoje vrijeme provodi jednostavno - vrludajući uokolo.

Seanov otac William (Michael Kopsa, Fantastična četvorka, Planet majmuna: Postanak, Ljubav se događa), naime, veoma je uspješan mogul za nekretnine koji se svog sina svim silama trudi natjerati da se 'primiri' i prihvati ulogu nasljednika poslovnog carstva, a što će nakon još jedne od bezbrojnih bezuspješnih rundi 'pregovora' konačno rezultirati postavljanjem ultimatuma: Sean će morati ili pronaći posao unutar tjedan dana, ili se zaposliti u obiteljskoj kompaniji ili više neće moći koristiti obiteljski novac.

Oporavljajući se od šoka prouzrokovanog izrečenim, Sean će sasvim slučajno zalutati u gomilu prosvjednika koje je okupila želja za iskazivanjem nezadovoljstva zbog planirane prenamjene lokalnog parka u poslovni prostor (projekta koji predvodi upravo njegov otac) te tamo upoznati Allison (Siobhan Williams, Škola za ubojice, Svete laži) - zarazno šarmantnu aktivisticu, studenticu prava i privremenu djelatnicu u pokretnom restoranu tj. kamionu za pripremu i prodaju hrane.

Skrivajući svoj pravi identitet te pogonjen snažnom željom da bolje upozna Allison, Sean će se zaposliti kao sous chef u pokretnom restoranu te, kako to već obično biva, ubrzo početi opasno zaljubljivati pritom uopće ne hajeći za moguće posljedice svog nepromišljenog čina...

Zabavan te, više od svega, beskrajno pozitivan, Tajni milijunaš dostupan vam je, kao i uvijek, na streaming servisu Pickbox NOW!