EMMANUEL MACRON

Tajna sretnog braka: Predsjednik otkrio što on i supruga rade jednom tjedno

20.11.2017 u 17:39

Bionic
Reading

Otkako je u svibnju izabran za novog predsjednika Francuske, život Emmanuela Macrona i njegove supruge Brigitte u potpunosti se promijenio. Mnogobrojne obveze i putovanja znaju narušiti sklad među supružnicima, no Macron je pronašao recept kako usrećiti svoju suprugu

Od svibnja ove godine predsjednik Francuske je Emmanuel Macron. Još i prije samih izbora, njegov je privatni život bio pod povećalom javnosti, zbog velike razlike u godinama između njega i supruge Brigitte. Naime, ona je od Macrona starija čak 24 godine.

  • +8
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Unatoč osudama javnosti, Macron je itekako zaljubljen u svoju suprugu, a iako mnogobrojne obveze i putovanja iziskuju njegov angažman, on uvijek pronađe vrijeme kako bi se posvetio svojoj Brigitte. Kako je izjavio za Paris Match, francuski predsjednik barem jednom tjedno svoju suprugu vodi na romantičnu večeru.

Za taj je francuski tjednik ispričao kako jednom tjedno posvećuju večer jedno drugome, dok je subota navečer obavezno rezervirana za njihovu obitelj, ukoliko nema nekih državničkih obveza.

  • +6
Brigitte i Emmanuel Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne ostajemo kod kuće. Poznate su nam sve protokolarne i ostale obveze, no želimo sačuvati svoj dio slobode', izjavio je Emmanuel Macron za Paris Match.

  • +13
Brigitte Macron Izvor: Reuters / Autor: POOL