PONOVO BRILJIRA

Trump prvoj dami Francuske: 'U tako ste dobroj formi'

14.07.2017 u 10:22

Bionic
Reading

Da nema manire, odavno se zna, no američki predsjednik ovoga je puta vjerojatno nadmašio samog sebe. Donald Trump odlučio je, prilikom posjeta Francuskoj, pažnju posvetiti i tamošnjoj Prvoj dami, a nakon što ju je izljubio, neobično stisnuo ruku, vjerojatno u želji da pokaže poštovanje, krenuo je neumjesno komentirati njezin izgled

Na svojoj posljednjoj europskoj turneji, američki predsjednik Donald Trump nastavio je sa svojim nizom čudnog rukovanja, stoga nije trebalo proći dugo da video njegovog rukovanja s Prvom damom Francuske, Brigitte Macron, postane viralan.

Nakon što ga je prošlog tjedna Prva dama Poljske, Agata Kornhauser-Duda, elegantno izbjegla u rukovanju, i svoju ruku pružila Melaniji Trump, Donald se ovog puta itekako potrudio da mu se situacija ne ponovi.

Donald Trump i Brigitte Macron Autor: Youtube

Nakon što se rukovao s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom, požurio je do njegove supruge, izljubio ju u obraze, odmjerio ju od glave do pete, neobično stisnuo ruku i potom komentirao njezin fizički izgled.

Isto to je ponovio nešto kasnije pred njezinim suprugom, govoreći: 'Ti si u tako dobroj formi... Predivno.'

  • +3
Večera bračnih parova Trump i Macron u Eiffelovom tornju Izvor: Reuters / Autor: POOL

Ovo je još jedan dokaz kako američki predsjednik nema nikakve manire, osobito kada se susreće sa pripadnicama nježnijeg spola.

Zanimljivo je kako je krajem svibnja još jedan video Trumpovog rukovanja postao viralan, a tada je bilo riječ o rukovanju upravo s francuskim predsjednikom Macronom.

Popriličan stisak iznenadio je i samog Trumpa tada, a Macron je kasnije medijima otkrio kako je htio pokazati kako neće readiti male ustupke, čak niti simbolične, ali i kako neće pretjerivati.

Njihovo rukovanje ovoga je puta također bilo zabilježeno kamerama.