dvostruka sreća

Taj dan obitelj Kramarić će pamtiti zauvijek: Kad je Andrej s Hrvatskom osvojio broncu, u njegovu obitelj je stigla prinova

20.12.2022 u 22:04

Bionic
Reading

Protekli vikend obilježio je događa koji će se godinama prepričavati ne samo su sportskim krugovima nego i šire. Osvajanje bronce na Svjetskom nogometnom prvenstvu bio je događaj za pamćenje i slavlje. Međutim, u obitelji Kramarić slavilo se i zbog još jednog prekrasnog događaja

Andrej Kramarić i njegova obitelj zasigurno će jako dobro zapamtiti subotu 18. prosinca 2022. Bio je to povijesni dan, ali ne samo zbog osvajanja brončane medalje na prvenstvu u Katru. Dok su Vatreni ostavljali srce na terenu na utakmici protiv Maroka i borili se za treće mjesto u Dohi, u obitelj Andreja Kramarića stigao je novi mali član. Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, upravo tog odlučujućeg dana Andrej Kramarić je dobio nećaka i postao ujak.

Njegova sestra Ines rodila je svoje prvo dijete, a sinu je dala ime Vid. Svi u obitelji tog su dana plakali od sreće, što zbog Ines, što zbog Andreja, piše Slobodna Dalmacija.

Inače, Ines je studirala je psihologiju te je make up artistica, a ona i brat Andrej izrazito su bliski. Maleni Vid drugo je unuče u obitelji Kramarić. Naime, Andrej i njegova supruga Mija prošlog su kolovoza dobili sina Viktora.

Naš reprezentativac i lijepa doktorica veterine u vezi su od 2017. godine, a ovog svibnja izmijenili su i bračne zavjete u crkvi te isti dan krstili sinčića.

VELIKA PODRŠKA

[FOTO] Poznata lica okupirala stadion u Dohi: Izabel Kovačić, Davorka Dalić, Anita Lovren bodre Vatrene do bronce

Pogledaj galeriju

Nema sumnje da će u obitelji Kramarić biti vrlo uzbudljivo, a dva dječaka, skoro vršnjaka, bit će si i sjajno društvo. Tko zna možda se i ugledaju na tatu, odnosno ujaka pa požele postati nogometaši.

  • +3
Andrej Kramarić, Mia Ćurković Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX