SVE JE U DETALJIMA

Sylvester Stallone otkrio što je natjeralo Adele da kupi njegovo imanje

21.06.2023 u 15:04

Bionic
Reading

Adele je kupila veliku kuću u Los Angelesu, a prodavač Sylvester Stallone otkrio je oko kojeg detalja su vodili najžustriju raspravu i skoro odustali od dogovora

Iako je isprva tražio 110 milijuna dolara, Sylvester Stallone prodao je svoju kuću u Los Angelesu britanskoj pjevačici Adele i to za svega 58 milijuna dolara, samo nešto više od polovice cijene. Adele sada prilagođava kuću vlastitom ukusu, a glumac je otkrio oko kojeg je detalja nastala rasprava zbog koje gotovo nije došlo do kupoprodaje.

Sylvester Stallone otkrio je da je statua Rockyja gotovo bila razlog prekida dogovora.

Kip njegovog lika iz američke sportske drame iz 1976. godine postavljen je kod velikog vanjskog bazena, a Adele nije dopustila da ga glumac ponese sa sobom iz kuće. Inzistirala je da kip ostane u kući te čak bila spremna odustati od kupnje vile s 8 kreveta i 12 kupaonica vrijedne 58 milijuna dolara.

TEŠKO NALAZI KUPCA

Vlasnicom mega palače Sylvestera Stallonea uskoro bi mogla bi postati Adele? Pogledajte kakvu raskoš krije ova vila

Pogledaj galeriju

Sada Adele preuređuje vilu, no jedini dio Stalloneovog posjeda koji ostaje netaknut je bazen, na čijem se kraju nalazi kip Rockyja sa šakom usmjerenom prema nebu. Riječ je o kultnoj pozi Stallonea na vrhu stepenica Muzeja umjetnosti u Philadelphiji.

Poznati glumac čak je i priznao da mu se sviđa kako Adele preuređuje njegov bivši dom.