ŠOKIRALA JE NJEGOVA SMRT

I Salma Hayek se oprostila od Matthewa Perryja: 'Među nama je postojala posebna veza'

31.10.2023 u 13:20

Bionic
Reading

Hollywoodska veteranka se prisjetila svog pokojnog kolege iz filma 'Fools Rush In' nakon vijesti da je glumac umro

'Prije dva dana probudila sam se uz šokantnu vijest da Matthew Perry više nije s nama. Trebalo mi je nekoliko dana da procesuiram ovu tugu. Posebna veza nastaje kada s nekim dijelite snove i zajedno radite na njihovom ostvarivanju', započela je objavu Salma Hayek.

S Matthewom Perryjem je radila na filmu 'Fools Rush In' kojeg je on lani nazvao 'najboljim filmom koji je ikad snimio. Glumica je bila je počašćena kada ga je glumac nazvao svojim omiljenim filmom.

Riječ je o romantičnoj komediji iz 1997. godine u režiji Andyja Tennanta o paru koji je nakon avanture za jednu noć saznao da je taj susret imao posljedice i da je Isabel, koju glumi Salma, ostala u drugom stanju.

  • +5
Matthew Perry kao Chandler u seriji 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: WARNER BROS. TELEVISION - Album / Album / Profimedia

Hayek se prisjetila vremena kada je radila s Perryjem na filmu. 'Bila sam dirnuta kada je Matthew prošle godine na svom Instagramu naveo koliko voli 'Fools Rush In' i kako misli da je taj film koji smo zajedno snimili vjerovatno njegov najbolji film. Tijekom godina, on i ja smo se prisjećali tog značajnog vremena u našim životima s dubokim osjećajem nostalgije i zahvalnosti. Prijatelju moj, otišao si prerano, ali ja ću nastaviti da cijenim tvoju upornost i tvoje ljupko srce. Zbogom, dragi Matthew, nikada te nećemo zaboraviti', poručila je glumica.