JAHTA S POTPISOM PHILIPPEA STARCKA

Svjetski jet set ne odustaje od Jadrana, u Dubrovnik uplovila jahta ruskog milijardera i lijepe srpske pjevačice i manekenke

07.09.2019 u 12:18

Bionic
Reading

Jahta A duga 100 metara ruskog milijardera Andreja Meljničenka usidrena je ispred Dubrovnika

U Dubrovnik je uplovila Jahta A, duga 100 metara i dizajnirana 2015. godine od francuskog dizajnera Philippea Starcka za ruskog milijardera Andreja Meljničenka. Nije poznato je li s jahtom stigao i Meljničenko te njegova lijepa supruga, nekadašnja srpska pjevačica, Aleksandra Meljničenko.

Jahtu je navodno prije dvije i pol godine ruski milijarder kupio supruzi kao poklon za rođenje drugog djeteta, pisali su tad mediji. Vrijedna je oko 400 milijuna eura, dugačka je 143 metra, a navodno ima panoramsku podvodnu kupolu pa se s jahte može promatrati morsko dno.

  • +6
Jahta A Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat

Jahta je krajem kolovoza snimljena u vodama oko Sardinije, a sad su doplovili do Dubrovnika.

Inače, Aleksandra Meljničenko dobra je prijateljica s našom glazbenom divom Ninom Badrić, a obje su prijateljice supruge slavnog dizajnera Roberta Cavallija, Eve.

Prije udaje za ruskog milijardera Aleksandra je živjela u Srbiji. Sa 15 godina postala je manekenka, a potom je sa svojim kolegicama iz svijeta mode osnovala grupu koja se zvala Models. Svog budućeg supruga upoznala je 2003. na jugu Francuske, a dvije godine kasnije su se i vjenčali.

O njihovoj se svadbi pričalo još mjesecima, što i ne čudi kad je Melnichenko netko tko se 2016. našao na 139. mjestu Forbesove liste svjetskih milijardera.