POSTMODERN JUKEBOX

Svjetska senzacija u ožujku dolazi u Hrvatsku

05.01.2017 u 15:50

Bionic
Reading

Američka grupa od 70 izvođača Scott Bradlee's Postmodern Jukebox kreće na europsku turneju 27. veljače 2017., a zagrebački koncert dogovoren je za 31. ožujka u zagrebačkom Domu sportova

Nakon rasprodane turneje u 2016. Scott Bradlee's Postmodern Jukebox se na zahtjev publike vraća u Europu i ove godine svojim prepoznatljivim vintage načinom izvođenja modernih i klasičnih pop i rock pjesama.

Najava turneje stiže poslije nedavno rasprodanih koncerata u 75 gradova Europe, predstojeće turneje u 16 gradova Australije i Novog Zelanda i u 45 gradova Sjeverne Amerike.

Od prve službene objave koncerta u Zagrebu, u samo tjedan dana prebačen je iz male u veliku dvoranu Doma sportova.

Više od 70 izvođača, 500 milijuna pregleda na Youtubeu, dva milijuna pratitelja samo su neke od fascinantnih brojki Postmodern Jukeboxa.

Riječ je o stalno rastućem kolektivu izvođača, kojih trenutačno ima preko 70, u proteklih nekoliko godina imao je preko 500 milijuna pregleda na Youtubeu, kao i dva milijuna pratitelja, nastupao je u emisiji 'Good Morning America', bio u vrhu iTunes i Billboardovih top-lista i izveo preko stotinu koncerata u prepunim dvoranama širom svijeta.

Entertainment Weekly je napisao: 'Scot Bradlle's Postmodern Jukebox grupa je poznata po tome što obrađuje moderne hit pjesme u retro stilu i pretvara ih u viralne uspjehe.'

Bradlee, idejni tvorac ove grupe, pretvorio je PMJ u moćnu silu gradeći nevjerojatnu inicijativu iz naroda oko ove glazbene grupe.

Grupa objavljuje novi spot svakog tjedna, a svaki je snimljen u opuštenom okruženju Bradleejeve dnevne sobe.

'Postavio sam prvi video 2009', prisjeća se Bradlee.

'Bio sam siromašan i živio sam u Queensu. Nekoliko godina kasnije, sakupili smo dva milijuna pratitelja, rasprodali nastupe širom četiri kontinenta i postali pravi primjer nevjerojatne grupe izvođača. Svaki od članova ekipe ima jedinstvene supermoći i ponosim se što sam sastavio najbolju kombinaciju sposobnosti i osobnosti i stvorio nevjerojatno iskustvo za naše obožavatelje. Želimo da se osjete kao da slave Novu godinu uz Franka Sinatru, ili da su na zabavi 1920-ih u stilu 'Velikog Gatsbyja'. PMJ koncert je jedino mjesto gdje sve to možete doživjeti, ali i mnogo više u samo jednoj noći.'


All About That Bass - Postmodern Jukebox European Tour Version

Oduševljene nisu krili ni svjetski poznati glazbenici, baš kao ni strani mediji !

Višestruka dobitnica nagrade Grammy, Lorde, oduševljena je njihovom obradom njenog hit singla 'Royals' koji je pregledan preko 15.9 milijuna puta.

Royals - ("Sad Clown With The Golden Voice") - Postmodern Jukebox Lorde Cover ft. Puddles Pity Party