OSMIJEH NA LICU

Nakon rođenja trećeg djeteta Vanja Modrić izgleda bolje no ikad

24.11.2017 u 14:21

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš španjolskog kluba Real Madrid i njegova supruga Vanja nakratko su se odvojili od svojih troje djece. Nakon nešto više od mjesec dana od rođenja trećeg djeteta uživali su u večernjem izlasku u Madridu, u kojem žive od 2012. godine, otkad je Luka Modrić prešao iz Tottenhama u 'kraljevski' klub

Luka i Vanja Modrić došli su podržati godišnju humanitarnu akciju madridske trgovine nakita Chocrón Joyeros, a nogometaš je lani bio jedno od deset lica čiji su portreti krasili njihov katalog. U elegantnom izdanju, kao i uvijek do sada na crvenom tepihu, par nije skidao osmijeh s lica.

I dok se kapetan hrvatske reprezentacije istaknuo u odijelu bordo boje i bijeloj košulji, njegova supruga privlačila je poglede u kratkoj crnoj haljini u kojoj je došla do izražaja njezina vitka linija koju je stesala nakon rođenja trećeg djeteta, kćeri Sofije rođene 2. listopada.

Nisu baš često skupa u javnosti, no ovo je drugi put u mjesec dana da su ih fotografi uhvatili na nekom od događanja. Početkom listopada Vanja je s njihovim 7-godišnjim sinom Ivanom i 4-godišnjom kćeri Emom u Londonu podržala supruga na dodjeli nagrada Međunarodne nogometne federacije, FIFA-e, kada je i Luki uručena jedna od njih.

Always with me...🙏🏻 They are mine The Best... ❤️❤️❤️

A post shared by Luka Modric (@lukam10) on

  • +7
Luka i Vanja Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić