slab na luksuz

Cristiano Ronaldo ponosni je vlasnik najskuplje torbe na svijetu

07.11.2017 u 18:42

Bionic
Reading

Koliko je Cristianu Ronaldu uz nogomet bitna i moda te dobar izgled dobro je poznato, međutim mnoge je ipak iznenadila njegova zaluđenost skupocjenim modnim dodacima. Slavni nogometaš pohvalio se novim modnim ulovom, postao je vlasnik jedne od najpoželjnijih torbica na svijetu, za koju postoje liste čekanja

Gotovo da nema slavne i bogate trendseterice koja u svojoj garderobi nema kultnu Hermesovu Birkin torbu čija se cijena može popeti i do nekoliko stotina tisuća kuna.

Skupocjena torba zaštitni je znak najbogatijih dama na svijetu jer je u 30 godina postala sinonim za slavu, stil i bogatstvo, no sada se čini kako je postala i predmet požude snažnijeg spola.

Business trip with my partner✈️👌👌👌

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Pa se tako svojom Birkin torbom pohvalio i nogometaš Cristiano Ronaldo. Prije nekoliko sati na svom je Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira u društvu prijatelja i poslovnog suradnika Miguela Paixaoa u svom privatnom avionu, dok je pored sjedala ponosno odložio luksuznu Birkin putnu torbu, bijele boje s crnim rubovima i ručkama.

  • +12
Birkinice Izvor: tportal.hr / Autor: tportal

Bom dia✌️

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Slavni nogometaš osim svojim umijećima na terenu, često se zna pohvaliti i koliko ulaže u stil.

  • +3
Cristiano Ronaldo predstavio svoju liniju donjeg rublja Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez

Tako već godinama pomno bira odjevne komade, kao što je i za ovo poslovno putovanje izabrao crne hlače, kožnu jaknu i običnu bijelu majicu. Cijeli je look zaokružio sunčanim naočalama i šiltericom, no njegova Hermès torba ono je što je izazvalo lavinu komentara.

👌👌👌

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Točna cijena ove torbe može se saznati jedino na zahtjev, a ona, osim od veličine, varira i od vrste kože od koje je rađena, zemlje u kojoj se prodaje te čak i boje i modela. Za kupovinu ove torbe dugo je postojala čak i lista čekanja.