privukli pozornost

Svi su gledali u njih: Vincent Cassel ne skida ruke s nove, 30 godina mlađe djevojke

23.05.2024 u 08:39

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih francuskih glumaca, pojavio se na premijeri filma 'Parthenope' u Cannesu i priredio pravu predstavu sa svojom dragom Narah Baptista

Vincent Cassel pojavio se dobro raspoložen zaljubljeno gledajući, grleći i ljubeći 27-godišnju manekenku dok su pozirali pred kamerama.

Slavni glumac je za tu prigodu odabrao plavo odijelo s crnim reverima i crnom košuljom, a tu je kombinaciju zaokružio lakiranim cipelama i naočalama dok je atraktivna brazilska manekenka pored njega blistala u jednostavnoj, ali efektnoj haljini bez naramenica posutoj šljokicama koja je istaknula njezinu savršenu liniju tijela.

  • +3
Vincent Cassel i Narah Baptista Izvor: EPA / Autor: ANDRE PAIN

Podsjetimo, par je potvrdio svoju vezu krajem prošle godine na jednoj plaži u Rio de Janeiru. Francuz je prije toga bio u braku s manekenkom Tinom Kunakey, a razveli su se u travnju 2023. godine. Mnoge njegova nova draga fizički podsjeća na Tinu.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Cassel i Tina su u braku dobili i kćerkicu Amazoniju, a on iz braka s Monikom Bellucci, s kojom je bio u braku 14 godina, ima još dvije kćeri, Devu i Leonie.

narah baptista

Vincent Cassel nastavlja uživati u Riju s svojom 29 godina mlađom djevojkom

Pogledaj galeriju