LJUBAV NAJVEĆA

Svi su gledali u njih: Sandra Bagarić u večernjem izlasku s omiljenom pratnjom

18.10.2018 u 11:40

Bionic
Reading

Najdugovječnija modna priredba u Hrvatskoj, revija novih kreacija zagrebačkih obrtnika, održana je u srijedu navečer u Studiju Anton Marti na HRT-u i privukla je velik broj ljubitelja mode. Zlatnu iglu je, među ostalim, došla pogledati poznata operna pjevačica Sandra Bagarić te se pojavila u ženskom društvu, sa svojom najboljom prijateljicom

Sandra Bagarić je velika obožavateljica modnih događanja, a i sama je bila zaštitno lice u brojnim kampanjama. Na 83. po redu Zlatnu iglu povela je najbolju prijateljicu Blaženku Herceg, a lijepe dame koje su privlačile pažnju svojim outfitima reviju su pratile iz prvog reda.

'Čujemo se svaki dan, ponekad znam obaviti hrpetinu stvari po stanu razgovarajući s njom i prepričavajući joj doslovno što sam taj dan radila, od trenutka kad sam se ustala dok ne idem na spavanje. Doslovno smo 24 sata skupa. Čujemo se svaki dan, a bome i vidimo', izjavila je ranije operna pjevačica. Sa svojom najboljom prijateljicom Sandra dijeli strast prema putovanjima pa često skupa odlaze na njima zanimljive destinacije.

'To su jedini bjegovi kad ostavljam svoja tri muškića same, a nas dvije uživamo na Murteru, na plažicama, u finim ručkovima i čašicama vina te prevrtanju emocija, prepričavanju dogodovština, seciranju, analiziranju unedogled', ispričala je Sandra koja iduće godine slavi 25. obljetnicu svoje uspješne karijere.

  • +14
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL