GALA VEČERA

Svi su gledali samo u nju: Supruga Matthewa McConaugheyja ostavlja bez daha

28.09.2018 u 10:40

Bionic
Reading

Oni nisu jedan od parova koje često viđamo na crvenom tepihu i ne vole preveliku pažnju. Upravo zato svako je njihovo pojavljivanje posebno istaknuto. Ovoga puta u New Yorku svu pažnju okupljenih ukrala je prezgodna Camila Alves, dugogodišnja supruga glumca Matthewa McConaugheyja

Kada su se u četvrtak navečer pojavili na gala večeri na Manhattanu, bračni par McConaughey izazvao je pravu pomutnju. Osim veselja što ih napokon vide u zajedničkom izlasku, okupljeni nisu krili oduševljenje izgledom i stajlingom glumčeve pratnje, supruge Camile Alves.

  • +8
Matthew McConaughey i Camila Alves Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Matthew McConaughey nije se odvajao od svoje lijepe supruge koje nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Zanosna Brazilka pojavila se u senzacionalnoj bijeloj kreaciji s dubokim dekolteom te naglasila sve svoje atribute. Cijeli je outfit zaokružila zlatnim salonkama i mini zlatnom torbicom te visećim naušnicama. 36-godišnjakinja je izgledala poput prave filmske dive, a ponos nije krio ni popularni teksaški glumac koji je ovoga puta ipak bio u drugom planu.

Matthew i Camila zajedno su posljednjih 12 godina, a u bračnu luku uplovili su prije šest. 'Ulazio sam u 40-e i htio sam se skrasiti i zasnovati obitelj. Znao sam da je kasnije sve teže naći partnera koji ti odgovara. Onda je u moj život ušetala ta krasna žena, bila je to Camila, i zauvijek me promijenila', rekao je jednom prilikom 48-godišnjak.