MILJENIK ŽENA

Matthew McConaughey na odmoru sa suprugom pokazao isklesano tijelo

09.07.2018 u 10:02

Bionic
Reading

Holivudski glumac trenutno se odmara sa suprugom na grčkoj obali te je pokazao svoje sjajne mišiće koje i na pragu 50. godine održava u zavidnoj formi

Matthew McConaughey, nakon kratkog posjeta Italiji i otoku Capriju sa suprugom, produžio je u Grčku, gdje se trenutno odmora prije povratka na posao. Holivudski miljenik žena snimljen je sa suprugom Camila Alves na jednoj od pješčanih plaža otoka Antiparos te je pokazao svoj poznati utrenirani torzo.

McConaughey je u narančastim kupaćim gaćama bio glavna atrakcija na plaži dok se zabavljao s 36-godišnjom Camilom, koja je također pokazala sjajnu figuru u bikiniju.

  • +4
Matthew McConaughey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da izrazito pazi na svoj fizički izgled i formu, glumac je dokazao i kada su ga snimili tijekom jutarnjeg treninga na otoku.

Inače, američki glumac i atraktivna Brazilka zajedno su već 12 godina, a sam Matthew jednom je prilikom progovorio o tome kako je suprugu upoznao u pravom trenutku.

Matthew McConaughey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ulazio sam u 40-e i htio sam se skrasiti i zasnovati obitelj. Znao sam da je kasnije sve teže naći partnera koji ti odgovara. Onda je u moj život ušetala ta krasna žena, bila je to Camilla, i zauvijek me promijenila', rekao je 48-godišnjak.