HOLIVUDSKI LJEPOTAN

Matthew McConaughey je zbog ovoga vrlo zahvalan svojoj supruzi

06.03.2018 u 18:00

Bionic
Reading

Oskarovac Matthew McConaughey u nedjelju je u Los Angelesu primio još jedno veliko priznanje. Na City Gala događanju dobio je nagradu '2018 Inspiration Honoree' za svoj rad u dobrotvornoj zakladi, a svjetla reflektora iskoristio je kako bi iskazao veliku zahvalnost svojoj supruzi Camili Alves

Nakon dodjele nagrada 48-godišnji je glumac razgovarao s osnivačem City Gala Ryanom Longom, kojega je zanimalo za što je McConaughey najzahvalniji.

'Za svoj život, troje zdrave djece', rekao je holivudski ljepotan prije nego je poentirao: 'I za svoju suprugu Camilu, koja me nema želju mijenjati'.

Holivudski zavodnik sa i Camilom Alves (36) se zaručio u prosincu 2011., a vjenčali su se u lipnju 2012. u Austinu u Teksasu. Imaju troje djece - devetogodišnjeg Levija, osmogodišnju Vidu i petogodišnjeg Livingstona.

McConaughey je sa suprugom Camilom 2015. godine pokrenuo dobrotvornu zakladu 'Just keep living'. Ime zaklade proizišlo je iz njegove borbe s tugom nakon smrti oca Jamesa 1992. godine, tijekom koje su mu riječi 'samo nastavi živjeti' pomogle nositi se s bolnim gubitkom i postale njegov životni moto.

'To je nešto što mi je došlo nekoliko dana nakon smrti oca '92. kada sam radio na svom prvom filmu 'Munjeni i zbunjeni'. Nastojao sam se nositi s tim da ga više nema i to mi je došlo samo od sebe. Onda sam 'samo nastavi živjeti' počeo primjenjivati na sve što se moglo u životu, a nisam pronašao ništa gdje ne pristaje', kazao je McConaughey za ET.

Zaklada se bavi učenicima srednjih škola, pomažući im voditi aktivan i zdrav život kao pravi izbor za bolju budućnost.

  • +8
Matthew McConaughey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia