BOGATA VOJVOTKINJA

Svi skupocjeni pokloni koje je Kate Middleton dobila od britanske kraljevske obitelji

20.06.2018 u 06:44

Bionic
Reading

Otkako je u travnju 2011. godine postala suprugom princa Williama i službenom članicom britanske kraljevske obitelji, vojvotkinja Kate Middleton postala je i vlasnica brojnih nekretnina, kao i gomile skupocjenog nakita koji je naslijedila od prijašnjih princeza

Tijekom sedam godina braka s princem Williamom, Kate Middleton pridružila se i listi jednih od bogatijih žena u Britaniji. Zahvaljujući svojoj tituli, ali i položaju supruge budućeg britanskog kralja, Kate se već sada može pohvaliti pozamašnom cifrom na bankovnom računu.

Njezino bogatstvo krije se i u vrijednim darovima koje je dobila od nove obitelji, a evo što su joj sve tijekom godina poklanjali:

1. Rezidencija Anmer Hall

Kao vjenčani poklon od kraljice, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea dobili su vilu Anmer Hall u Sandringhamu. Cijelo imanje renovirano je tik prije svadbe kako bi mladence dočekalo spremno za useljenje. Kate i William tamo su živjeli dvije godine, prije no što su se preselili u Kensingtonsku palaču. I danas rado odlaze na svoje imanje izvan grada kako bi s djecom proveli kvalitetno vrijeme u prirodi i tišini.

2. Zaručnički prsten koji je pripadao princezi Diani

U bogatoj kolekciji nakita koji je dobila od supruga, princa Williama, vojvotkinja Kate sigurno ima omiljene komade, a smatra se da je jedan od njih dijamantni zaručnički prsten s velikim plavim safirom, koji joj je William dao u Keniji. Prsten je prije pripadao Williamovoj majci, princezi Diani, koja ga je dobila kao vjenčani poklon od kraljevske obitelji Saudijske Arabije.

3. Naušnice od safira

Osim prstena, Kate je iz seta nakita od safira koji je pripadao lady Di dobila vrijedne naušnice. Lijepa vojvotkinja često nosi ove skupocjene naušnice koje se savršeno slažu s njezinim zaručničkim prstenom.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

4. Set nakita od bijelog zlata

Nisu samo kraljica i William bili široke ruke na dan vjenčanja. Kate je svjedočila i velikodušnosti svog novopečenog svekra, princa Charlesa, koji joj je poklonio set nakita od bijelog zlata koji uključuje narukvice, prsten i naušnice.

5. Zlatna narukvica od Camille

Druga supruga princa Charlesa također je vrijednim nakitom obradovala svoju 'snahu'. Na dan vjenčanja vojvotkinja Camilla darovala je Kate narukvicu od žutog zlata. Narukvica je posebna i po tome što ima ugravirano slovo C s unutarnje strane, što simbolizira ime Catherine, a s vanjske strane urezano je još jedno C, kako bi se označilo i ime Camilla.

6. Naušnice od zelenog ametista

Darežljivi suprug William poklonio je svojoj Kate za prvi zajednički Božić otkako su uplovili u bračnu luku naušnice njezina omiljenog dizajnera nakita. Riječ je o kolekciji Kiki McDonough od zelenog ametista, kojima se vojvotkinja ukrasila odmah za misno slavlje koje je uslijedilo nakon obiteljskog darivanja.

7. Cartierov sat

  • +12
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za treću godišnjicu braka Kate Middleton dobila je Cartierov sat Ballon Bleu, čija se cijena kreće od 31 do 450 tisuća kuna. Princ William inzistirao je na originalnom dizajnu koji uključuje safir da bi bio u kompletu s njezinim zaručničkim prstenom.

Poznati brend nakita Cartier itekako je znakovit za Williama, čija je majka, princeza Diana, obožavala njihove satove.