SKROMNA VOJVOTKINJA

Kate Middleton za kraljevske mališane odabrala cipele vrijedne 217 kuna

12.06.2018 u 16:59

Bionic
Reading

Iako na raspolaganju ima mnoštvo dizajnerske odjeće i obuće za djecu, britanska miljenica Kate Middleton za svoje nasljednike, princa Georgea i princezu Charlotte, redovito odabire cjenovno pristupačne komade

Kate Middleton s djecom, preslatkim princom Georgeom i princezom Charlotte, ovih je dana nazočila humanitarnom natjecanju u polu pod nazivom Maserati Royal Charity Polo Trophy na kojem je nastupio i princ William.

  • +30
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

I dok je Kate na spomenutom događanju zablistala u haljini high street brenda Zara, čija cijena iznosi 299 kuna, princ George i princeza Charlotte uživali su na humanitarnom natjecanju u identičnoj obući po cijeni od 217 kuna.

Riječ je o tamnoplavom modelu tenisica s bijelom, gumenom kapicom – djelo londonskog brenda obuće Hampton Canvas specijaliziranog za ručnu izradu visokokvalitetnih, platnenih tenisica za žene i djecu stvorenih od prirodnog platna i gume.

Da gotovo sve što odjenu članice najpoznatije kraljevske obitelji ubrzo biva rasprodanim, dokazuje se i u slučaju preslatke princeze Charlotte. Uz par tamnoplavih tenisica, Kate je Charlotte odjenula u nježnoružičastu haljinicu sa cvjetnim uzorkom, djelo londonskog brenda The White Company a spomenuta haljina za djevojčice, čija cijena iznosi 250 kuna, rasprodana je brzinom svjetlosti.

  • +14
Najmlađi članovi kraljevske obitelji - princ George i princeza Charlotte te princeze Savannah i Isla Phillips Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia