KRIZA U BIJELOJ KUĆI

Svi se pitaju koliko će još Melania Trump dopuštati da ju suprug javno sramoti

29.03.2018 u 13:08

Bionic
Reading

Američka prva dama odavno je prestala brinuti se o tome što drugi misle i što će reći, osobito nakon svih afera koje su posljednjih mjeseci povezane s njezinom obitelji. Da joj je dosta javnog sramoćenja, koje joj je priuštio njezin suprug Donald Trump, Melania je već nekoliko puta pokazala, kršeći sva pravila koja je postavila Bijela kuća. Sada svi čekaju kada će ona napokon povući posljednji potez - i zatražiti razvod

O događaju koji se zbio prošlog petka u obitelji aktualnog američkog predsjednika još uvijek se ne prestaje pisati. Bijes Melanije Trump više se ne može mjeriti, a netrpeljivost prema suprugu Donaldu Trumpu dosegla je najviši mogući nivo.

Iako je bilo zakazano da će zajedno, prvo u službenom helikopteru, a potom i službenim avionom Air Force One, otputovati iz Bijele kuće put Floride i resorta u Mar-a-Lagu, Melania je u zadnji tren promijenila plan. Čak i nekoliko minuta, koliko bi trajao let helikopterom, za nju je bilo previše da provede u blizini Trumpa, stoga je do baze, u kojoj je bio smješten zrakoplov, odlučila doći automobilom, izbjegavajući fotografe da ih snime zajedno.

  • +25
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Time je Melania još jednom pokazala da je neovisna o svom suprugu i da sama odlučuje što će i kako napraviti, bez obzira tko je on i na kojoj poziciji. A ovom njezinom odgovoru prethodio je intervju bivše Playboyeve zečice Karen McDougal, koja je za CNN u detalje opisala svoju vezu s američkim predsjednikom samo tri mjeseca nakon što je Melania rodila sina Barrona.

No njezin intervjuu nije bio jedini jer je samo tri dana kasnije svoju priču za '60 Minutes' ispričala i pornozvijezda Stormy Daniels.

Glasnogovornica 47-godišnje prve dame rekla je kako je 'trenutno fokusirana na to da je u prvom redu majka i uživa sa sinom na proljetnim praznicima u Mar-a-Lagu, ujedno radeći na budućim projektima'.

Za razliku od nje, izvor blizak Melaniji otkrio je kako ona trenutno prolazi najgore razdoblje svog života jer 'javnost pomno prati svaki njezin korak i odnos sa suprugom te to nije ni najmanje dobar period za nju'.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

'Ona je jako nesretna zbog svog života i svega što joj se događa. Kada bi mogla, otišla bi od Donalda i bila sa svojim sinom', otkrio je izvor blizak obitelji.

Zbog svih tih događaja postavlja se pitanje - koliko će još Melania trpjeti sva javna sramoćenja koja joj je posljednjih mjeseci priredio njezin suprug? Kada će joj napokon dozlogrdjeti u toj mjeri da će napustiti Trumpa i zatražiti razvod?