nema je na radiju

Svi se pitaju gdje je: Već nekoliko vikenda nema je u eteru, a stigla joj je i 'zamjena'; evo što o svom 'nestanku' kaže Nives Ivanišević

07.06.2021 u 14:18

Bionic
Reading

Jedna od omiljenih DJ-ica Narodnog u siječnju je radni tjedan zamijenila za radne vikende. Izjavila je tada kako neće biti besposlena jer će se opet 'ful time' posvetiti majčinskim i bračnim obvezama no već dva vikenda nema je u eteru, dok je u međuvremenu na 'njezino mjesto' stigao glumac Matko Buvač

'Jako se veselim što ćemo slušatelji i ja zajedno kuhati, zajedno ići na izlete i baviti se svim vikend aktivnostima. Moja je misija, zajedničko punjenje baterija za radni tjedan. Ne moj – tvoj!', poručila je Nives Ivanišević slušateljima Narodnog sredinom siječnja. Samo nekoliko mjeseci kasnije, slušatelji više ne čuju njezin glas.

Naime, iako je počela raditi u vikend terminima, izmjenjujući se s glumicom Elizabetom Brodić, Nives već nekoliko vikenda nemamo priliku čuti u radijskom eteru. O svemu se nije oglasila, ni komentirala, već je jednostavno 'nestala'. To ne znači da svoje obožavatelje i dalje ne oduševljava novim objavama na svom Instagramu, no njezin glas, barem za sada, ne mogu slušati.

Umjesto nje mikrofona se primio glumac Matko Buvač, koji je ovog vikenda imao svoje 'vatreno krštenje', a nakon što je njegov dolazak u tim Narodnog i službeno popraćen na njihovom Instagram profilu, pratitelji su se pitali gdje je njihova omiljena voditeljica, na što je Nives Ivanišević znakovito lajkala objavu.

U telefonskom razgovoru za tportal je kratko tek prokomentirala: ''Na malo duljem godišnjem sam, sve je okej!'

Podsjetimo, prošla godina za nju nije bila laka. Prvo ju je krajem lipnja zadesio koronavirus u obitelji, kada je njezin suprug Goran Ivanišević potvrdio da je zaražen. Nives je tada uzela bolovanje i otišla u samoizolaciju, a u srpnju je ostala bez voljene majke. Tada je proživljavala svoje najteže trenutke te se povukla se iz etera kako bi se posvetila privatnim problemima. Slušateljima je nedostajala zbog svojih svojim komentara i vječne pozitive.

Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

U listopadu se na radost mnogih vratila, a posljednjih tjedana na društvenim mrežama pitaju su se što se sada događa i znači li ovo sve da se Nives više neće vraćati na radio budući da se početkom svibnja javljala iz egzotičnih krajeva, a potom i s naše obale.