ZAPAŽENA LJEPOTICA

Svi pričaju o sestri Ryana Goslinga: Tko je atraktivna plavuša?

02.03.2017 u 06:50

Bionic
Reading

Kada se na crvenom tepihu pojavio u društvu atraktivne plavuše s dubokim dekolteom, društvene mreže užarile su se u svega nekoliko minuta pitajući se znači li to kraj braka s Evom Mendes. Nesporazum koji je nastao brzo je i nestao kad se doznalo kako je zapravo riječ o starijoj sestri Ryana Goslinga, koja mu je i prije bila pratilja na javnim događanjima

Otkako je Ryan Gosling na 89. dodjelu Oscara poveo kao pratilju svoju sestru Mandi, društvene mreže ne prestaju pričati o njoj. Iako ovo nije prvi put da mu je starija sestra bila pratilja na crvenom tepihu, zlatna haljina s dubokim dekolteom privukla je pažnju svih. Osobito obožavatelja ovog holivudskog zavodnika koji su se nadali kako će na ovako važnu dodjelu povesti svoju suprugu Evu Mendes.

Otkako su im se roditelji rastali, Ryan je uvijek u intervjuima isticao kako mu je zapravo 40-godišnja Mandi bila baš poput mame te ga je ona uvelike i odgojila.

'Mislim da razmišljam kao žena. Odgojile su me mama i sestra, a mislim da ne bih znao drugačije razmišljati. Moja sestra je ujedno i moja najbolja prijateljica, a dok sam odrastao, bila je i moja junakinja. Školovan sam kod kuće pa nisam imao puno prijatelja, a išao sam i na balet gdje su uvijek bile samo cure. Sve je to utjecalo na moj mozak', rekao je svojedobno Gosling u razgovoru za The Independent.

Nastup Ryana i Mandi Gosling Autor: Youtube

Njihova povezanost još je od djetinjstva bila jaka. Postoje čak i videosnimke iz Ryanova djetinjstva na kojima njih dvoje zajedno nastupaju i na kojima se vidi da je i Mandi izuzetno talentirana. O njoj se jako malo zna, a strani mediji jedino su pronašli nekoliko njezinih snimki na kojima pjeva u New Yorku te informaciju da se bavi režijom.

Mandi Gosling pjeva u New Yorku Autor: Youtube

Isto tako zna se da je 2011. diplomirala novinarstvo i političke znanosti na California State University Northridge te da je asistentica producenta u emisijama 'Dateline' i 'Miss Advised', a zanimljivo je i da je bila glavna i odgovorna za odabir ljudi koji će se pojaviti u Pharrellovu spotu 'Happy'.

{Ryan fact} counting down the days until the Oscars 😝 ~ #ryangosling #mandigosling

A post shared by Leo & Ryan Facts (@dicapriogosling) on

Budući da ju je mlađi brat na ovogodišnjoj dodjeli upoznao s mnogim utjecajnim ljudima u Hollywoodu, tko zna, možda joj se otvore neka vrata i ona napokon postigne i neki veći uspjeh.

Ryan i Mandi Gosling s mamom Donnom na dodjeli Oscara 2007. godine

#ryangosling #tomgosling #mandigosling

A post shared by A Big Fan Of Ryan Gosling (@wonder_of_wonders) on

Brat i sestra s ocem Thomasom Rayjem Goslingom