TRIJUMF EMME STONE

Svi hvale sjajnu glumicu zbog riskantne uloge u filmu o kojem se ne prestaje govoriti

04.09.2023 u 22:06

Bionic
Reading

Filmski festival u Veneciji okupio je brojna poznata imena, ali, nažalost, Emma Stone nije bila među njima. Premda nije bila tamo, najnoviji film 'Poor Things' oduševio je gledatelje koji su zapljeskali njezinom nastupu

Godine 2017. Emma Stone proglašena je najboljom glumicom te ju je Akademija nagradila zlatnim kipićem za ulogu u filmu 'Lala Land'. Uspjeh od prije pet godina mogao joj bi se ponoviti i ove godine jer je publika oduševljena njezinim performansom u filmu 'Jadnici' (engl. 'Poor Things') pod redateljskom palicom Yorgosa Lanthimosa.

Novi film Emme Stone 'Jadnici' dobio je pohvale kritičara, a publika je film i glumačku ekipu nagradila osmominutnim ovacijama na Venecijanskom filmskom festivalu u petak. Filmski kritičar popularnog magazina Variety rekao je da je nastup Emme Stone vrijedan nominacije za nagradu Oskar, što je još jedan razlog više zbog kojeg ga trebate pogledati!

Priča je nadahnuta Frankensteinom, a na popularnoj web stranici Rotten Tomatoes dobila je čak 100% pohvala.

Emma Stone za ovaj se film ponovno susrela s Yorgosom Lanthimosom s kojim je sirađivala na 'The Favourite' iz 2018. godine, a s njom glumi i Mark Ruffalo i Ramy Youssef.

  • +3
Emma Stone Izvor: Profimedia / Autor: John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia

Popularnu glumicu gledatelji hvale zbog izvanrednog glumačkog ostvarenja, ali i hrabrosti zbog niza slikovitih scena seksa. Za film se kaže da je najhrabriji pothvat 34-godišnje glumice koja je za potrebe filma snimila scenu tijekom koje se zadovoljava komadom voća.

Međutim, zvijezde filma nisu stigle u Veneciju zbog štrajka glumaca!