čestitke pljušte

Svi govore samo o njemu: Dino Jelusić pokazao tko mu se sve javio od glazbenika nakon velike vijesti o dolasku u kultni bend Whitesnake

29.07.2021 u 11:26

Bionic
Reading

Pandemija korona virusa na grubi je način dotakla čitav svijet, duboko promijenila način na koji živimo i zaustavila mnogo toga pa i glazbenu industriju. No svjetska imena vraćaju se na scenu, a na novu europsku turneju u svibnju 2022. sprema se i kultni bend Whitesnake i to s našim pjevačem koji je postao njihov član

Bio je pobjednik prvog dječjeg Eurosonga 2013. godine. Već kao dječak, zagrizao je za rock i metal glazbu, a dosadašnji najveći uspjeh karijere mu je ulazak u bend Trans-Siberian Orchestra. Sada je postao član legendarnog hard rock sastava Whitesnake i ispisao povijest hrvatske glazbe.

Brojni domaći glazbenici s oduševljenjem su reagirali na vijesti o Dininom uspjehu. Pjevač je na Instagramu podijelio da su ga osobno pozvale neke od najvećih faca hrvatske glazbe. Na popisu poziva su tako brojevi Radojke Šverko, Pere Galića, Jacquesa Houdeka i Massima. Pričao je i sa Davidom Coverdaleom, frontmenom Whitesnakea koji ga je nahvalio u svojoj pozdravnoj objavi na službenim stranicama grupe.

Podsjetimo, Whitesnake je hard rock bend iz Velike Britanije. Osnovani su nakon što je David Coverdale izašao iz Deep Purplea. Najviše su slave stekli svojim svevremenskim singlom 'Here I Go Again'. Inače, Whitesnake je prije dvije godine nastupao na Šalati u Zagrebu, kada im je upravo tadašnji bend Dine Jelusića - Animal Drive bio predgrupa.

Izvor: Društvene mreže