OMAR SY KAO GLAVNA ZVIJEZDA

Svi govore o Netflixovom novom hitu: Francuska serija 'Lupin' osvojila gledatelje diljem svijeta

19.01.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Francuska serija od deset epizoda nova je adaptacija avantura slavnog francuskog provalnika i majstora prerušavanja Arsèna Lupina, lika kojeg je stvorio pisac Maurice Leblanc

Svi govore o francuskoj seriji 'Lupin' na Netflixu. Glavnog lika tumači Omar Sy, a serijal od deset epizoda razbijen je na dva dijela, tako da se trenutno može pogledati samo prvih pet epizoda.

Glavni lik nije Arsèn Lupin, već strastveni obožavatelj tog fikcionalnog lika kojeg je Maurice Leblanc smislio, Assane Diop koji u potrazi za odgovorima kako mu je otac zapravo umro koristi provalničke vještine i prerušavanje. Diop je toliko dobar da većina detektiva koji ga love uglavnom tapka u mraku.

Osim klasičnim provalama i neočekivanim preokretima, 'Lupin' se bavi i drugim temama poput Diopovog propalog braka i odnosa sa sinom. 'Lupin' je prva francuska serija koja se popela na listu deset najgledanijih emisija u SAD.

Komičar Omar Sy odlično se snašao u ulozi Assanea Diopa. Publika ga je imala prilike gledati u hitovima poput 'Jurskog svijeta' i 'Nedodirljivi'.

Osim Omara Syja, u seriji 'Lupin' glume Ludivine Sagnier, Shirine Boutella i Clotilde Hesme.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube