kakva kuhinja

Svi govore o luksuznom domu Antonije Mišure Sandrić koji je pokazala na Instagramu

14.10.2021 u 12:21

Bionic
Reading

Posljednjih nekoliko godina totalno je izvan sportskih aktivnosti, a život je posvetila odgoju i brizi za djevojčicu Taru. Oni koji je prate na društvenoj mreži znaju da se šibenska košarkašica voli pohvaliti izgledom svog životnog prostora, a i više puta je otvoreno govorila o tome kako obožava preuređivati stan. U jednoj od zadnjih objava pokazala je prostor u kojem boravi kad spravlja objede za svoje ukućane i goste, a oduševljenju njezinih fanova nema kraja

'Kavica s mamom, ali pošto ja ne pijem kavu onda bi stavila naslov čaj s mamom. Rijetki su trenutci biti za stolom u tišini, ali kad ga imam, e onda uživam u njemu do kraja', napisala je Antonija Mišura Sandrić uz fotografije iz prostrane kuhinje.

Bivša košarkaška reprezentativka nedavno na Instagramu pokazala i svoj dnevni boravak te preuređenu dječju sobu svoje mezimice Tara kojoj će se uskoro pridružiti i mlađi brat jer sportašica čeka drugo dijete sa svojim suprugom Markom s kojim je sredinom kolovoza proslavila šestu godišnjicu braka, ali i 16 godina veze. Upoznali su se kao tinejdžeri, kad im je oboje bilo sedamnaest godina.

Djevojčicu Taru jedna od naših najljepših sportašica (o čijem se fizičkom izgledu naveliko pisalo tijekom Olimpijskih igara 2012. godine) na svijet je donijela u veljači 2020. godine u šibenskoj bolnici.

  • +2
Antonija Mišura Sandrić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL