'POTPIRUJU' VATRU

Svi bruje o kemiji između Tare Thaller i Dine Jelusića, a evo kako oni provode vrijeme do emisije

04.04.2019 u 12:05

Bionic
Reading

Otkad je počeo show 'Zvijezde pjevaju', najviše se govori o najmlađem zvjezdanom paru, a oni su mnogima favoriti. Gledateljima su Tara Thaller i Dino Jelusić prirasli srcu i kao sjajan pjevački par, ali i kao dvoje lijepih mladih ljudi, koji i fizički zajedno izgledaju 'taman'. Nedavno je Dino prokomentirao špekulacije o kemiji koja je između njih 'i više nego očita' te dodatno rasplamsao vatrene tračeve, a sad i Tara golica maštu

Mladi pjevač, koji svjetsku scenu pokušava osvojiti žestokim zvukom s bendom Animal Drive, i junakinja serije 'Uspjeh' prometnuli su se među najzanimljivije natjecatelje aktualne sezone showa 'Zvijezde pjevaju'.

Dino Jelusić nedavno je na priče o kemiji s Tarom Thaller odgovorio da to svakome prepuštaju na maštu, a ona ih najnovijim fotografijama na Instagram storyju, kojima je pokazala kako provode zajedničko vrijeme, dodatno podgrijava.

  • +3
Tara Thaller Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo- RTL

Dino Jelusić svoju karijeru gradi na potpuno drugačijem zvuku, no sudjelovanje u showu za njega je nedvojbeno mudar potez. Prati ga znatno više followera na svim društvenim platformama, pa se tako zadnjih dana pohvalio da je videospot njegovog benda za pjesmu 'Had Enough' dosegao 100 tisuća puta, što mladom heavy metal bendu itekako ide u korist.

Izvor: Društvene mreže