KRALJEVSKI NASLJEDNICI

Švedska princeza Victoria u opuštenom izdanju s mališanima: Zvijezda dana bili su zaigrani četverogodišnji princ Oscar i njegova crna ovca

24.05.2020 u 19:25

Bionic
Reading

Već neko vrijeme javnost nije vidjela ni čula ništa o švedskoj kraljevskoj obitelji. Pripadnici ove skandinavske monarhije zatvorili su se u svoje dvorce kako bi se zaštitili od pandemije, a kada se stanje malo popravilo boravak u prirodi dobro im je došao. Najnovije fotografije kraljevske nasljednice princeze Victorije i njezinih preslatkih nasljednika oduševili su građanstvo

Fotografije na kojima najmlađi sin švedske princeze Victorije i princa Danijela uživa u nesmetanoj igri s ovcama na privatnom posjedu kraljevske obitelji u Stockholmu obišle su svijet.

Spontane, razigrane fotografije iz kojih izvire emocija majčinske ljubavi raznježile su javnost koja nema tako često priliku vidjeti buduću kraljicu Victoriju u ovakvom izdanju.

Najstarija nasljednica sadašnjeg kralja Gustafa, 42-godišnja princeza Victoria uživala je u igri sa svoje dvoje mališana, 4-godišnjim princom Oscarom i četiri godine starijom princezom Estelle.

  • +8
Princeza Victoria s djecom Izvor: Profimedia / Autor: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upravo mlađi sin postao je zvijezda dana zbog svojih zagrljaja s crnom ovcom s kojom se u sekundi sprijateljio. Maleni kraljevski nasljednik nije pokazao strah od životinja te je uživao u bezbrižnoj igri s istima po prirodi.

Nakon toga ponosna mama i njezini nasljednici odjenuli su zaštitna odjela i uz stručnjaka provjerili kraljevske košnice.