tražili pomoć suda

Sve zbog poludjele obožavateljice: Frontmen grupe 'Coldplay' i Dakota Johnson zbog nje žive u strahu

26.10.2022 u 14:18

Bionic
Reading

Pjevač Chris Martin i glumica Dakota Johnson žive scenarij filma strave i užasa jer im nepoznata Martinova obožavateljica neprestano narušava privatnost i mir, zbog čega su morali kontaktirati sud da zatraže zabranu pristupa

Pjevač grupe Coldplay Chris Martin i njegova dugogodišnja djevojka Dakota Johnson nedavno su zatražili zabranu prilaska jedne od niza Martinovih strastvenih obožavateljica. Par navodno živi u strahu za vlastitu sigurnost jer je pomahnitala obožavateljica otkrila gdje žive pa ih uznemirava.

Martin je tvrdio kako ta žena živi u uvjerenju da je udana za njega te je više puta pokušala ući u njegov dom u Los Angelesu. Nije ona htjela provaliti u dom, već u njega ući jer je uvjerena da tamo živi. Kaže se da je navodna uhoda na društvenim mrežama objavila kako joj Johnson 'crnom magijom' nanosi fizičku patnju.

Prošlog tjedna obožavateljica se pojavila ispred Martinovog doma i počela zvoniti na vrata. Nekoliko dana kasnije parkirala je u ulici, što je jako prestrašilo glumicu koja je pobjegla natrag u kuću jer se jako bojala za vlastitu sigurnost.

Pjevač je zatražio zabranu prilaska na udaljenost od otprilike 30 metara od njega, njegovog doma, ali i poznate glumice i njezinog automobila. Uz to, opovrgnuo je da obožavateljicu poznaje ili da je bio u bilo kakvom odnosu s njom te tvrdi da nikada nisu ni razgovarali.

  • +6
Chris Martin i Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Špijuniranje i uznemiravanje počelo je još u travnju preko društvenih mreža, a zadnjih mjeseci djevojka je krenula uživo maltretirati pjevača i njegove bližnje.

'Njezino je ponašanje izazvalo veliki strah za njegovu sigurnost i za one s kojima živi zbog stotina (ako ne i više) objava na društvenim mrežama čiji sadržaji dokazuju nadmoćnim dokazima ženinu emocionalnu nestabilnost, zablude i sada poduzima akcije kako bi nastavila maltretirati i dovoditi u opasnost gospodina Martina i njegovu partnericu, gospođu Dakotu Johnson.' poručio je tim popularnog pjevača.