svjetski spektakl

Coldplay uživo iz Buenos Airesa u CineStar kinima 29. listopada

21.10.2022 u 12:56

Bionic
Reading

Koncerti su najbolji uživo, ali ako ne možete otići u Buenos Aires krajem listopada, CineStar vam donosi svjetski spektakl na filmska platna putem satelitskog prijenosa

Jedna od najvećih muzičkih grupa današnjice, Coldplay, u CineStar kina donosi istinsku moć svjetske koncertne glazbene produkcije kako bi gledatelji u preko 70 zemalja diljem svijeta bili dio veličanstvenog događaja. U subotu 29.10. moći ćete biti dio koncerta 'The Greatest Show on Earth' u Buenos Airesu zahvaljujući prijenosu uživo sa stadiona River Plate u okviru turneje Music Of The Spheres, koja je do sada privukla više od 5,4 milijuna gledatelja i koja je osvojila izvrsne kritike obožavatelja i kritičara.

Britanski The Guardian ga je nazvao 'istinski zadivljujućim', New York Post ga opisuje kao „noć za pamćenje“, a Times ga najavljuje ga kao 'najveći glazbeni show ikada'.

Tijekom nastupa bend izvodi najpoznatije pjesme karijere uključujući Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars i My Universe. Stadion će biti prepun svjetlosnih efekata što zajedno s bogatom i moćnom setlistom ovu priliku čini jedinstvenim doživljajem na velikom platnu.

Prijenos koncerta možete doživjeti u zagrebačkim CineStar kinima Kaptol Boutique Cinema i CineStar Arena Imax, te u CineStaru Joker Split, Rijeka i Osijeka. Spektakl u kinu je nezaboravan zbog velikog platna i savršenog zvuka, u društvu ljudi koji dijele istu strast.

Prijenos režira hvaljeni reditelj Paul Dugdale, dobitnik nagrade BAFTA i nominacije za Grammy. Ne propustite ovaj jedinstveni koncertni spektakl te nabavite svoju ulaznicu na vrijeme na www.cinestarcinemas.hr

Izvor: Društvene mreže