sve u tajnosti

Sve upućuje na to: Jesu li se Naomi Watts i Billy Crudup vjenčali u tajnosti?

10.06.2023 u 09:59

Naomi Watts i Billy Crudup

Izvor: Profimedia / Autor: Araya Doheny / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Svoju vezu su potvrdili 2017. godine, no Naomi Watts i Billy Crudup i nisu od navike dijeljenja svojih intimnih trenutaka s javnosti. O njihovom se odnosu ne zna puno, no posljednje fotografije upućuju na to da je par uplovio u bračnu luku

Glumački par Watts i Crudup u ljubavnoj su vezi od 2017. godine, kada su se i upoznali na snimanju Netflixove drame 'Gypsy'. Međutim, svoj debi na crvenom tepihu imali su tek 2022. na dodjeli nagrada SAG, a njihova pojavljivanja u javnosti pokazuju da par uistinu uživa u zajedničkom društvu jer njihova su lica uvijek ozarena i nasmijana. Na posljednjim fotografijama par je djelovao posebno radosno, a poseban detalj dao je naslutiti i razlog sreće.

Par je potaknuo glasine o braku u petak, a sve zbog detalja koji upućuju da je riječ o vjenčanju: nosili su prstene nalik onim vjenčanima, a lijepa je 54-godišnja glumica izgledala poput mladenke u Oscar de la Renta 'Sweetheart Water Lilly Guipure' haljini noseći buket bijelog cvijeća u ruci.

Iako je nejasno odakle je par došao, glumica je uistinu blistala hodajući nekoliko koraka iza svog navodnog supruga.

Crudup je nosio tamnoplavo odijelo, bijelu košulju na kopčanje i srebrni prsten na lijevoj ruci, što je samo potvrdilo slutnje da je prsten na ruci glumice više od 'običnog' prstena.

Prije negoli je njezino srce osvojio on, Watts je bila u vezi s Lievom Schrieberom 11 godina Razišli su se 2016. godine, a sa svoje dvoje djece još se uvijek okupljaju na zajedničkim druženjima. Ni glumcu ovo nije prvi ozbiljniji odnos pa tako dijeli 19-godišnjeg sina Williama s bivšom Mary-Louise Parker, koju je ostavio u sedmom mjesecu trudnoće zbog Claire Danes.

  • +5
Claire Danes Izvor: Profimedia / Autor: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia