HELENA mATIĆ

Sve samo ne tipična supruga nogometaša: Evo tko je odabranica Dominika Livakovića

19.06.2022 u 09:19

Bionic
Reading

Helena Matić, Zagrepčanka s kojom je ovaj vikend naš vratar Dominik Livaković uplovio u bračnu luku te su s razlogom mediji njihovu svadbu prozvali događajem ljeta, pažnju privlači osim svojim sjajnim izgledom i svojim privatnim postignućima i ambicijama za budućnost

Dominik Livaković i Helena Matić u vezi su već dugih pet godina, a od kada su se upoznali proživljavaju svoju ljubavnu bajku. Jedan su od najzgodnijih domaćih parova, a posebno pažnju privlači lijepa brineta s kojom je stasiti Zadranin sada uplovio u bračnu luku. Kruna njihove dugogodišnje ljubavi dogodila se jučer, kada su pred Bogom, obitelji i prijateljima izrekli sudbonosno 'da'. Organizirali su prekrasno vjenčanje u Zadru i proslavili svoj važan dan, a Helena je blistala u elegantnoj vjenčanici minimalističkog kroja.

Evo što sve znamo o lijepoj Heleni

Zgodna Zagrepčanka pohađala je Gornjogradsku gimnaziju, a od malih nogu bavila se sinkroniziranim klizanjem te ostvarila preko 75 nastupa s klubom Zagrebačke pahuljice. Perspektivna klizačica ipak se u jednom trenutku morala opredijeliti po pitanju svoje budućnosti, pa je odabrala studij na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Njezina velika ljubav je moda i stvaranje divnih krojeva, u čemu se dobro snalazi. Osim toga, ima sjajno oko za detalje i velika je esteta. Pokazuje nam to svakim svojim novim stajlingom, pa ne čudi da je s razlogom prozivaju jednom od najbolje odjevenih mladih Hrvatica.

  • +2
Dominik Livaković, Helena Matić Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Nakon srednjoškolske ljubavi s prijateljem iz razreda, Helena je upoznala stasitog Zadranina Dominika Livakovića koji je nekoliko godina ranije potpisao svoj ugovor s Dinamom. Ljubav se rasplamsala u ljeto 2017., a brzo nakon počeli su objavljivati svoje prve zajedničke fotografije po društvenim mrežama. Nije dugo trebalo da zapnu za oko medijima, a po prvi puta Dominik je o svojoj odabranici progovorio u intervjuu za InMagazin nakon pet mjeseci veze. Kazao je tada kako mu lijepa Zagrepčanka jako nedostaje dok je daleko od nje te da je unatoč kratkom periodu njihove romanse jako puno toga vezano za nju u njegovu životu.

Objasnio je da je njegova Helena zbog sportskog načina života kojim je živjela kao mala navikla na učestala putovanja i vrlo dobro može pratiti njegov tempo profesionalnog nogometaša.

Nedugo nakon toga započeli su svoj zajednički život, te uselili u divno uređen stan u Maksimiru, nedaleko od stadiona za koji Dominika u danu vežu brojne obveze. Potom su nabavili i zajedničkog kućnog ljubimca, psa Cruza koji je centar njihova svijeta.

Tijekom dana, kada naš vratar ima treninge o njemu brine Helena, a od njega se ne razdvajaju ni vikendima te ga vrlo često vode na putovanja po Jadranu.

  • +71
Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL

Najviše pažnje Helena je privukla tijekom nogometnog prvenstva u Rusiji

Mlada ljepotica u Rusiju je stigla iz sveg srca bodriti svog Dominika, a na tribinama se brzo istakla među brojnim drugim djevojkama nogometaša. Helena je jedna od prirodnijih odabranica sportaša te njeguje nenametljiv i prirodan look. Isto se može reći za njezin stil odijevanja koji odiše pročišćenim tonovima i krojevima. Na jednoj utakmici u Rusiji dala je do znanja da je njezina veza s Dominikom itekako ozbiljna, te se fotografirala u društvu nogometaševe majke Manuele Skoblar.

Svoj sjajan modi izričaj nadarena i diplomirana dizajnerica vrlo često pokazuje kroz odjevne kombinacije, a javnost tome svjedoči putem društvenih mreža. Po završetku studija Matić je otkrila da se jednoga dana vidi kao slobodna umjetnica koja se izražava kroz modu, pa nas ne bi začudilo ako uskoro predstavi neke vlastite dizajnerske komade.

'Voljela bih imati slobodu i izražavati se kroz modu, umjetnost. Planova trenutno imam puno, a hoće li se ostvariti, vidjet ćemo', kazala je za Jutarnji list jednom prilikom. Najviše to ovisi o Dominikovoj karijeri, koji se u svakom trenutku može prodati negdje u Europu, a Helena je već naglasila da joj nije nikakav problem pratiti ga po svijetu.

U svom zajedničkom razgovoru za medije kazali su nekoliko godina pred svadbu: 'Mislim da smo sada već u ozbiljnijim godinama, tako da planiramo i zajedničku budućnost. Gdje god nas život odvede, idemo skupa'.