ZGODNA ZADRANKA

Atraktivna majka Dominika Livakovića bila je magnet za poglede na sinovoj svadbi

18.06.2022 u 19:52

Bionic
Reading

Na vjenčanju nogometaša Dominika Livakovića mnogima je za oko zapela atraktivna crnka u bež haljini koja je otkrivala njezine duge, vitke noge. Riječ je o Manueli Skoblar, majci mladoženje

Mladoženjina majka, Manuela Skoblar, blistala je u kratkoj bež haljinici trapezastog kroja, izrađenoj od zanimljivog teksturiranog materijala. Visoka, atraktivna Zadranka vitke figure i s oštrom bob frizurom nije skrivala sreću na vjenčanju Dominika Livakovića i lijepe Helene Matić.

Stajling je mladolika Zadranka upotpunila crnim stiletto štiklama i torbom u istoj boji s potpisom Red Valentino. bila je magnet za poglede.

  • +71
Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL

Samozatajna Manuela dobila je Dominika u braku s bivšim državnim tajnikom Zdravkom Livakovićem. Danas je u braku sa zadarskim poduzetnikom Krešom Dijanom s kojim ima troje djece.

  • +3
Manuela Skoblar Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc

Pažnju javnosti privukla je 2018. nakon što je Dominik Livaković objavio zajedničku fotografiju majke i djevojke Helene Matić, koje su ga došle podržati na SP-u u Rusiju. Tada je mnoge iznenadio mladolik izgled njegove mame te su je proglasili 'najzgodnijom mamom prvenstva'.

SVADBA U ZADRU

Pogledajte tko je sve stigao na vjenčanje Helene Matić i nogometaša Dominika Livakovića

Pogledaj galeriju