PRAVI CASANOVA

Sve ljubavi zgodnog Ibrahima

20.09.2012 u 09:44

Bionic
Reading

Jedan od najbolje plaćenih glumaca u 'Sulejmanu Veličanstvenom', turski glumac Okan Yalabik koji glumi Ibrahima ostavio je zaručnicu zbog zgodne sultanije pa je onda ostavio i nju zbog treće ljepotice

Tridesettrogodišnji glumac Okan Yalabik koji u seriji 'Sulejman Veličanstveni' glumi Ibrahima, najboljeg prijatelja i desnu ruku vladara Otomanskog Carstva, pravi je Casanova u privatnom životu, piše Gloria.

Gotovo nema glumice koja je odoljela njegovu šarmu, a na njega je pala i Selma Ergeç, njegova sultanija Hatidže koju je osvojio tijekom snimanja.

Njihova strastvena veza trajala je godinu i pol, a zbog nje je ostavio svoju zaručnicu glumicu Hande Soral, iako je već bio dogovoren datum njihova vjenčanja.

Tisak je nakon što je otkrivena njihova ljubav, njih usporedio s Halitom i Bergüzar koji su se zaljubili tijekom snimanja '1001 noći', no njihova ljubav nije bila na duge staze.

Selma ga je istjerala iz stana jer nije mogla podnijeti njegove stalne izlaske i buran noćni život.

'Obitelj i ljubav su za mene dvije najvažnije stvari u životu, no ako odnos ne funkcionira, iluzorno je očekivati da će se partner promijeniti. Zbog toga ne treba gubiti dragocjeno vrijeme, nego krenuti dalje', rekao je Okan koji je u novoj vezi.

Ovoga puta je u vezi s glumicom Berrak Tüzüntaç poznatom po ulozi Benu u serijalu 'Ezel'.

Okan je morao zbog uloge naučiti jahati i mačevati, kao i svladati osnove grčkog, talijanskog, latinskog i mađarskog, a morao je i naučiti držati violinu iako mu je draža bas gitara.