EMME MARIBEL MUNIZ

Sve je spremno za dan iz snova: Kći Jennifer Lopez otkrila koju će pjesmu pjevati na njezinu vjenčanju

05.10.2020 u 23:18

Bionic
Reading

U ožujku prošle godine latino diva i glumica Jennifer Lopez pristala je na prosidbu nekadašnje bejzbolske zvijezde Alexa Rodrigueza i sve od tada njezini obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju vidjeti je ponovno u vjenčanici. Sudeći po intervjuu kojeg je dala njezina kćerka Emme Maribel, do tog dana ostalo je malo vremena

Iz bivšeg braka s pjevačem Marcom Anthonyjem latino diva i glumica Jennifer Lopez ima danas 12-godišnje blizance, sina Maximiliana Davida, kojeg zovu skraćeno Max, i kćerku Emme Maribel. Da je rođena za scenu, Emme je već pokazala na ovogodišnjem SuperBowlu, kada je nastupala s mamom, a sada će za nju otpjevati i posebnu pjesmu za njezin poseban dan.

Naime, kako je otkrila u video intervjuu za E! News, točnije za njihov Daily Pop, na vjenčanju svoje majke Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza upravo će ona imati čast otpjevati jednu pjesmu, a iako još uvijek nije sa stopostotnom sigurnošću odlučila koja će to biti, jedna je definitivno u užvem izboru.

Emme Maribel Muniz Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Jedna pjesma, koju mislim da ću pjevati, povezuje mamu i mene, no još uvijek razmišljam imali koja da povezuje nju i Alexa. Ova koja povezuje nas dvije je 'Your Are My Sunshine', nju mi je pjevala svaki dan kada bi me uspavljivala', otkrila je 12-godišnja Emme s velikim osmijehom na licu.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia