PONOVNO TRUDNA

Sve je šokirala: U 55. godini života Brigitte Nielsen čeka peto dijete

01.06.2018 u 13:31

Bionic
Reading

Kada je na svom Instagram profilu prije nekoliko dana objavila fotografiju u visokom stupnju trudnoće, otkrivši kako će se njezina obitelj uskoro proširiti za još jednog člana, bivša manekenka i glumica Brigitte Nielsen ostavila je sve bez riječi. Naime, Nielsen će uskoro proslaviti 55. rođendan, stoga su joj mnogi poručili da je njezina odluka da u tim godinama rodi dijete vrlo neodgovorna

Iako bi, sa svoje 54 godine, trebala već naveliko razmišljati o ulozi bake, nekadašnju manekenku i bivšu suprug Sylvestera Stallonea muče slatke brige. Naime, sa svojim mlađahnim suprugom Mattiom Dessijem, 54-godišnja Brigitte Nielsen čeka rođenje svog petog djeteta.

Njezina objava na Instagramu, na kojem pozira s trudničkim trbuhom, podijelila je mišljenja - i dok joj neki čestitaju na tako hrabroj odluci te ju nazivaju uzorom, drugi nisu bili tako blagonakloni. Recimo samo da bi se ukratko moglo zaključiti da je to od nje itekako sebično, te da njezino dijete neće dugo moći uživati sa svojom majkom.

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

No, Brigitte Nielsen time se ne zamara. Kako je otkrila još prije deset godina, ona je silno željela dobiti dijete i sa svojim posljednjim suprugom, 39-godišnjim Dessijem, a kada im nije uspjelo prirodnim putem, odlučili su se na IVF postupak.

'Djeca su me oduvijek držala na životu. Nakon što snimim editorijal za Playboy otići ću na IVF. Znam da puno želim, no, ako je to moguće, ja bi zaista željela dobiti dijete', rekla je u to doba 45-godišnja Nielsen, koja se do sada udavala pet puta te ima četvoricu sinova - Raoula Meyera Jr. (23), Douglasa Meyera (25), Killiana Gastineaua (28) i Juliana Windinga (34).

  • +25
Brigitte Nielsen Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Bivša manekenka i glumica progovorila je i svojoj dugogodišnjoj borbi s ovisnošću o alkoholu, kao i odlascima na rehabilitaciju, te kako je sve to utjecalo na njezinu ulogu majke.

happy time ❤️ positive vibes #happyness #positivevibes

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

'S vremena na vrijeme bila sam loša majka - kada ti boca postane važnija od djeteta, znaš da si loša majka. No, volim ih više od svega i oduvijek je između nas bila ta posebna veza. Žao mi je što su me morali vidjeti u tim stanjima, no djeca su divna, ona znaju opraštati.'