UŽIVA U LJUBAVI

Sve je sjelo na svoje mjesto: Ivana Mišerić vikend je provela u najboljem društvu i to u Istri

06.03.2022 u 08:50

Bionic
Reading

Kako bi napunila baterije za idući tjedan, ali i maknula se malo od svakodnevice, radijska voditeljica Ivana Mišerić sa svojim je dečkom Draženom Kovačevićem sjela u automobil i 'pobjegla' na vikend u Istru

Nakon što je prekinula dužu vezu sa poduzetnikom Sandrom Murom, o ljubavnom se životu radijske voditeljice Ivane Mišerić malo znalo. Tek je pred sam kraj 2021. bila spremna javnosti pokazati svog novog dečka, o kojem se, i tri mjeseca kasnije, malo zna.

Ime mu je Dražen Kovačević i upravo je s njim, ali i svojim psom, Ivana Mišerić provela vikend iz snova u Istri. Zaštitno lice Otvorenog radija na svom se Instagramu pohvalila ljepotama u kojima uživa, a mnogi su primijetili kako 'cvjeta'.

Sudeći po fotografijama, par je uživao u Umagu, a potom i Rovinju.

  • +3
Ivana Mišerić Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Podsjetimo, Ivana je 2020. godine prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, nakon čega se vratila u obiteljsku kuću u Velikoj Gorici i svoj ljubavni život odlučila držati podalje od očiju javnosti. U svibnju 2021. godine popularna radijska voditeljica dala je naslutiti da ponovo ljubi, a prošlog je ljeta u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrila kako joj je novi muškarac u životu pomogao nakon gubitka majke.

'Iako s nekom rezervom pričam, ne zbog sebe, nego zbog njega. Želudac i srce su moj kompas. Vjerujem u sudbinu, energiju i prvi dojam. Nismo se osvajali, lovili, nego smo se pronašli. Čovjek me odveo u dijelove mene u kojima nisam nikada bila. Izdvajati jedan ili više detalja koji su me osvojili bilo bi nepošteno u odnosu na cijelu našu priču koja ima toliko nijansi.'