tajanstvena i zaljubljena

Ivana Mišerić pozirala u vjenčanici i odgovorila na pitanje pratitelja o udaji: 'Ima se tu puno toga reći'

14.10.2021 u 08:48

Bionic
Reading

Najpopularnija domaća radijska voditeljica sa suosnivačem hrvatsko-slovenske startup tvrtke Bellabeat, Sandrom Murom, prekinula je vezu prošle godine, vratila se u obiteljsku kuću u Velikoj Gorici i otad svoj ljubavni život drži u tajnosti. U svibnju ove godine Ivana Mišerić dala je naslutiti da ponovo ljubi, a sad je u jednoj od objava na Instagramu zaintrigirala pratitelje

'Upoznala sam svoju srodnu dušu danas', napisala je Ivana Mišerić na Instagramu pored fotografije na kojoj je u vjenčanici. Naime pozirala je u jednoj od kreacija glumice Katarine Baban koja, mnogima je poznato, godinama uspješno gradi i dizajnersku karijeru sa svojim brendom.

Kako u objavi govori o srodnoj duši, njezin kolega s radija Bruno Bucić dodatno je stavio 'ulje na vatru'. 'Kad ćeš se udati?' pitao ju je, a voditeljica mu je odgovorila: 'Hvala na pitanju, odlično je, dakle ima se tu puno toga reći, predlažem da se javiš u inbox pa da dam detaljniji odgovor.' Upravo sa šarmantnim voditeljem Ivana je provela ljeto.

Inače, gostujući u podcastu Skip Or Beep na pitanje o zarukama i gdje joj prsten voditeljica Otvorenog radija je priznala: 'Nisam ga vratila, prsten je u autu jer sam ga pokazivala frendici, htjela ga je vidjeti. Mislim da se vozi u autu već dvije, tri godine.' Na pitanje što je najgore što je napravila nakon prekida preskočila je odgovor. Prije Sandra Mura bila je zaručena za Jurja Hrvačića, s kojim je bila u vezi više od pet godina.

  • +8
Ivana Mišerić u kampanji brenda nakita Karat Jewelry Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic