PHOTOGATE UZDRMAO PALAČU

Dok se svi pitaju gdje je Kate Middleton, dobro raspoloženi princ William igra košarku s klincima

14.03.2024 u 14:50

Bionic
Reading

Usred drame o Kate Middleton, skandala s fotografijama te 'potragom' za princezom od Walesa, njezin suprug se danas zabavljao s djecom na otvaranju dobrotvorne ustanove za mlade u Londonu čija je misija osnažiti mlade ljude da vode pozitivne, ispunjene živote

Princ od Walesa također je igrao košarku i slavio nakon ubačenih koševa te je ukrašavao kekse u kuhinji i crtao na jutarnjem susretu s grupom mladih ljudi u West Youth Zoni, novoosnovanoj lokalnoj nezavisnoj dobrotvornoj organizaciji u Hammersmithu i Fulhamu. Bio je u pratnji Kevina McGratha, zamjenika poručnika za londonski okrug Hammersmith i Fulham koji predstavlja monarha na službenim događanjima u tom području.

Kasnije će William i njegov brat princ Harry, večeras će prisustvovati događaju koji će se održati u znak sjećanja na njihovu pokojnu majku, princezu Dianu, no ondje se neće pojaviti zajedno ni u isto vrijeme.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Princ William večeras će održati kratak govor u Muzeju znanosti u Londonu na godišnjoj dodjeli nagrada Diana Legacy Awards te će uručiti nagrade dvadesetero primatelja, dok će se Harry će se dobitnicima nagrada obratiti putem video poziva iz Kalifornije i to tek nakon što njegov brat napusti svečanost.

Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Frank Augstein / AFP / Profimedia

Neki od ostalih članova kraljevske obitelji, princ Edward i Sophie prisustvovali su na Sveengleskom otvorenom prvenstvu u badmintonu u Birminghamu. Sve se to događa o u trenutku kada se William i Kate Middleton i dalje suočavaju s intenzivnim kritikama nakon što se princeza javno ispričala i priznala da je digitalno uredila obiteljski portret povodom Majčinog dana.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Saga je pojačala nagađanja o Kate, odnosno njezinom zdravlju i mjestu gdje se nalazi te je postavila pitanja o tome može li se vjerovati fotografijama koje objavljuje Kensingtonska palača. Kraljevski izvori rekli su da je princeza napravila 'manje prilagodbe' te da su Kate i William željeli ponuditi neformalnu sliku obitelji za Majčin dan. Palača se trenutno suočava s rastućim pritiskom zbog debakla s kontroverzom koja je označena kao štetan čin za povjerenje javnosti u kraljevsku obitelj.