Nasmijana trudnica

Sve dijeli s fanovima: Blanka Vlašić i suprug Ruben uživali i navijali na utakmici na Poljudu

07.06.2022 u 08:49

Bionic
Reading

Jedna od najboljih hrvatskih atletičarki u povijesti, sa suprugom Rubenom Van Guchtom vratila se iz Belgije u Split nakon što su nekoliko dana proveli u njegovoj rodnoj Belgiji. Novopečena supruga i buduća majka ne skriva sreću pa rado s ostatkom svijeta na društvenim mrežama dijeli svoje prve bračne dane, kao i njezin odabranik

Iz grada pod Marjanom par se javio na svojim Instagram profilima gdje su objavili fotografije s romantične večere, a Blanka Vlašić je pokazala da su ona i suprug bili na nogometnom ogledu reprezentacija Hrvatske i Francuske.

Slavna sportašica došla je navijati za svog brata Nikolu, napadača hrvatske nogometne reprezentacije, a pala je i fotografija sa tribina. Snimila je sebe i Rubena koji je napeto pratio utakmicu te duhovio komentirala fotografiju 'Fokusiran kao uvijek'.

Njezin dragi je pak uz fotografiju snimljenu na terasi restorana kod Graše obznanio da su u potrazi za imenom za bebu. 'Blanka i ja razmišljamo o imenu. Prijedlozi su uvijek dobrodošli', napisao je i potaknuo lavinu komentara Hrvata i Belgijanaca koji kao da se natječu čije će ime pobijediti.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX