RINA I UŽICI

Sve bi dala da noć provede u luksuznoj vili

  • Autor: tportal
  • Zadnja izmjena 28.11.2008 18:47
  • Objavljeno 27.11.2008 u 10:18
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Na spomen luksuzne vile Šeherezade u Dubrovniku Rini su zasjale oči

U razgovoru o egzotičnim destinacijama, o skupim putovanjima i luksuzu, Rinauvijek vodi glavnu riječ. Danas je tako držala monologe o raznim lokacijama nakojima je ljetovala, na više kontinenata. Za novac koji će osvojiti nepranjemide u Honolulu.

Marko je skrenuo razgovor na Dubrovnik i spomenuo da ni tamonije loše i da ima mnogih luksuznih kafića i hotela te se pohvalio da je u njimanoćio.

Rina ga je prekinula rekavši da je ona bila u takvoj vili kakvu on možesamo sanjati. Poslat će mu fotke smještaja pa će se Marko 'ukenjat u gaće odljepote'. Marko je nastavio s pričom da je boravio i u jednom poznatom turskomhotelu, a kad ga je Rina upitala: 'Je l' to možda Šeherezada, nije valjda!?', onje odgovorio potvrdno.

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Blondi je kriknula od ljubomore 'Kako? Ti sibio tamo?' No kad je Marac počeo prepričavati doživljaje, zaključila je da toipak nije ta vila pa joj je bilo lakše.

Šeherezada je objekt Rinine žudnje većgodinama. To je vila u koju idu samo bogataši, najčešće Rusi, obavijestila nasje Rina. Tamo tajkuni dovedu svoje žene i djecu, plate račune od tisuća i tisućaeura, a oni se upute na 'poslovne putove u Brazil'. Nije da ona želi takavscenarij za sebe, samo želi iskusiti užitke iznadprosječnog luksuza.

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Mrkvica Ljubić ju je slušao u čudu, lica kao da ga je netko polio hladnom vodom.Sigurni smo da je u tom trenutku računao koliko kuna ima na svom tekućem računui zahvalio se bogu što je prekinuo s Rinom na vrijeme.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi