NIŠTA JOJ NIJE TEŠKO

Svakodnevni treninzi, puno znoja i bolova u mišićima: Evo kako se Severina priprema za svoje velike nastupe

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Najčešće je viđamo dotjeranu u punom sjaju, ali Severina je sada pokazala da je jednako zgodna u 'običnom' sportskom izdanju i pokazala kako teku pripreme za veliku turneju koja uskoro počinje

Do početka velike i najspektakularnije Severinine turneje do sada, pod nazivom 'The Magic Tour', ostalo je svega malo više od mjesec dana.

Pripreme su u punom jeku, čak 100 ljudi je uključeno u organizaciju, koji rade sve kako bi publici omogućili noć(i) za pamćenje, koje će se još dugo prepričavati. Jedan od najupečatljivijih momenata koncerta definitivno će biti fantastične plesne koreografije, u kojima će sudjelovati najboljih 18 plesača iz cijele regije, izabrani na audiciji, na koju se prijavilo njih čak 100.

Upravo 18 odabranih, svakodnevno radi na zahtjevnim koreografijama, u kojima, naravno, sudjeluje i sama Severina, baš kao i na prošloj turneji 'Dobrodošao u klub', na kojoj su mnogi komentirali kako je stala 'bok uz bok' profesionalnim plesačima na pozornici.

Kako bi to i ovoga puta bilo tako, Severina se prije tjedan dana priključila svakodnevnim treninzima, koje je najbolje opisao Matic Zadravec, glavni koreograf ove velike turneje.

  • +9
  • +6

Severina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

'U sljedećih mjesec i nešto dana, očekuju nas svakodnevni treninzi, bolovi u mišićima, puno znoja, ali na kraju i magični koncerti. Pripremamo zaista spektakularne koncerte s puno plesa i iznenađenja, koje će biti šteta propustiti', kazao je.

Osim plesača, u ovoj 'bajci za cijelu obitelj i sve generacije' na pozornici će, uz Severinu, biti čak 15 glazbenika i simfonijski orkestar, uz fantastičnu video produkciju i kostimografiju, što će zajedno predstavljati pravi doživljaj, odnosno – umjetnost na najvišoj razini.

Turneja započinje 16. studenoga u Severininom rodnom Splitu, nakon čega se ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga, Zagreba 07. prosinca te Ljubljane 21. prosinca.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!