SUPRUGA MISLAVA ORŠIĆA

Suzana Oršić otkrila kako je biti u braku s nogometašem: 'Bilo je puno odricanja s moje strane'

19.12.2022 u 23:09

Bionic
Reading

Osim što su se iz Katra, sa Svjetskog nogometnog prvenstva, vratili s broncom oko vrata, ova generacija hrvatske nogometne reprezentacije još je po nečem specifična, a to je da svoj privatni život kriju od javnosti. Stoga i ne čudi da su mnoge supruge i djevojke nogometaša javnosti nepoznate, a među njih zasigurno spada i supruga Dinamovog igrača Mislava Oršića, Suzana

Iako je s njim prolazila sve najgore, ali i najbolje trenutke tijekom njegove sportske karijere, supruga Dinamovca Mislava Oršića, Suzana Oršić, poprilično je samozatajna. O njoj se malo zna, tek da su u vezi od 2008. godine, a u braku od 2018., da je majka dvojice sinova i da je zbog Oršića živjela i u Južnoj Koreji, gdje je on svojedobno igrao.

Upravo zbog toga ne čudi da javnost sa zanimanjem prati svaki njezin istup. Tako je bilo i sada, kada se uoči utakmice s Argentinom javila iz Dohe za magazin Story.

Kako je rekla, tijekom prvenstva bila je preplavljena osjećajima sreće i ponosa, a najteže joj je bilo gledati penale, koje je izvodio i njezin suprug. Priznaje kako joj je drago upravo zbog toga, što je i on mogao izvoditi penale i tako pridonijeti pobjedi naših.

sreća i ponos

[FOTO] Hrvatska ima broncu, a posebno emotivan bio je trenutak slavlja Vatrenih sa svojim mališanima

Pogledaj galeriju

'Veliki je profesionalac koji živi za nogomet i u tome ustraje svaki dan. Smatram da je njegov rad ključan za uspjeh, ali i da je podrška koju sam mu pružala sve ove godine odigrala veliku ulogu. Bilo je puno odricanja s moje strane, ali uz kompromise i uzajamno poštovanje ništa nije teško', otkrila je za Story Suzana Oršić.

Par je u braku od 2018. i imaju dvojicu sinova - Manuela i Ivana, koji su njezin centar svijeta: 'Uspijem nekada pronaći i malo vremena za sebe, ne koliko bih voljela, ali tako je to kada ste majka.'