ponosna i zadovoljna

Suzana Nikolić se vraća iz Šangaja: 'Sve skupa bilo je nevjerojatno iskustvo'

01.07.2022 u 08:37

Bionic
Reading

Naša glumica i pedagoginja ranije je izjavila da se nikad nije zamišljala u toj zemlji niti da je čak planirala turistički ići tamo, no životni put ju je odveo ondje pa posljednje tri godine živi u Šangaju gdje predaje na najprestižnijoj glumačkoj akademiji u Kini. Prije nekoliko dana najavila je da broji dane do ponovnog susreta s Hrvatskom

'Posljednje tri godine života provela sam u Šangaju, predajući glumačku tehniku ​​Michaela Čehova na Shanghai Theatre Academy. Predavala sam generaciji od 15 studenata dvije godine i magistarskom razredu glume od 18 studenata jednu godinu. Također sam u nekoliko navrata podučavala grupu tibetanskih studenata. Sve skupa bilo je nevjerojatno iskustvo!', piše Suzana Nikolić u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu i nastavlja:

'Jučer je bio naš posljednji sat glume. Od ožujka radimo online, što nije bilo lako, ali bilo je to dragocjeno vrijeme dijeljenja i povezivanja kroz rad Mihaela Čehova na temelju istine i poštovanja. Jedan od mojih učenika napravio je ovaj kratki video kako bi odao priznanje i zahvalnost za ono što smo postigli u posljednje tri godine', opisala je video.

Podsjećamo, naša glumačka diva poznata po brojnim ulogama među kojima su one u serijama: 'Počivali u miru', 'Kud puklo da puklo', 'Stipe u gostima' i mnoge druge. Igrala je i na filmu, a jedna od njezinih uloga jest i ona Jelke u 'Dugoj mračnoj noći'.

  • +3
Suzana Nikolić Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX