nedaleko od pekinga

Suzana Nikolić se javila s posebnog mjesta: 'Treba zaslužiti sve što je lijepo'

22.11.2023 u 14:48

Bionic
Reading

Istaknuta glumica i predavačica godinama živi u Kini, a njezini prijatelji, kolege i ostali koji je prate s radošću dočekuju njezine uvijek zanimljive objave. Ovih dana je iskoristila sunčani dan za odlazak na najveću utvrdu - građevinu na svijetu, dugu 6.000 km

Suzana Nikolić se javila videom i to s kineskog zida, a na početku je istaknula kako to čini da pozdravi umjetnicu Marinu Abramović. 'Uopće nema nikoga, nema turista, ja sada sam sama. U sat i pol sam srela curu iz Malezije i jedan kineski par. I to je sve', rekla je glumica među ostalim i nastavila:

'Uopće nije jednostavno za hodati, baš je zahtjevno. Ima jako teških, strmih i visokih stepenica i neravnog puta. Tiho je, mirno. U proljeće i u ranu jesen je sigurno najljepše, ali ja sam sad tu', kazala je i otkrila da joj je to drugi put što je došla na to posebno mjesto, malo dalje od Pekinga. 'Treba zaslužiti sve što je lijepo', poručila je glumica na kraju javljanja.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Poznata Županjka ranije je izjavila da se nikad zamišljala u Kini, čak nije niti planirala turistički ići tamo. Živi u Šangaju gdje predaje na najprestižnijoj glumačkoj akademiji u Kini.

Glumicu je 2019. iznenadio poziv dekana te akademije. Među stručnjacima za glumačku tehniku Mihaila Čehova, našlo se i njezino ime, a naposljetku su je izabrali za svoju profesoricu.

  • +2
Suzana Nikolić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL