VJEČNA ZAVODNICA

Suzana Mančić ukrala show: Svi su gledali samo u nju u prepunom Lisinskom

20.03.2018 u 09:53

Bionic
Reading

Nekad najpoznatija jugoslavenska loto djevojka pojavila se na koncertu Nede Ukraden u dvorani Vatroslav Lisinski, u kojoj je pjevačica proslavljala 50 godina karijere. Suzana Mančić ni ovog puta nije prošla nezapaženo

Zgodna 61-godišnja Suzana rado je pozirala fotografima, a poglede je privlačila u šljokičastom topu i elegantnom sivom odijelu koje je istaknulo njezinu zamamnu liniju tijela. Na koncertu Nede Ukraden sjedila je u prvom redu, pored modnog dvojca Elfs, s kojima pjevačica surađuje već neko vrijeme.

'Nema viška, čak i ne vježbam, valjda mi je takva sorta. U ovim godinama višak se gomila oko trbuha, ali ja pazim što jedem', ispričala je Suzana za Kurir. Na svom profilu na Instagramu jedna od televizijskih ikona bivše države često objavljuje privatne fotografije te je skupila 15.000 obožavatelja koji je ne propuštaju obasipati komplimentima.

U Lisinskom se pojavio i televizijski voditelj Dalibor Petko te Rajko Dujmić, koji je surađivao s Nedom na nekima od njenih najvećih hitova, poput 'Vrati se s kišom' i 'Oči tvoje govore'.

  • +2
Suzana Mančić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL